Tesettür giyim deyince ilk akla gelecek olan örtünerek giyinmek olmalıdır. Çünkü bu giyim tarzının ya da giyim anlayışının özü örtünmek, kapatmaktır. Hanımefendilerin giyimlerinin tesettürlü olması için üstlerindeki parçaların dini bazı kurallara uygunluk göstermesi gerekir. Nedir bunlar? Vücut hatlarının belli olmayacak ve iç göstermeyecek şekilde giyinmektir. Hal böyle olunca giysi seçimi daha sınırlı kalmaktadır. Ama önemli olan kadının neyi ne şekilde istediğini bilmesidir. İşin bu kısmı halledildikten sonra gerisini organize etmek kolaylaşacaktır. www.kadriyebasturk.com tesettürlü hanımları bu ikilemlerden kurtarmak için var! Firmanın tesettür anlayışının altında yatan ilk fikir, tesettürün sınırlarından taviz vermeden hanımlara hem tesettürlü hem şık giyinmeyi sunmak!

 

            www.kadriyebasturk.com bir tesettür giyim e_mağazası olup çok çeşitli ürünleriyle hizmetinizde. Sitede her ürün canlı manken üzerinde gösterilerek ziyaretçiler bu görseller sayesinde seçimlerini daha kolay yapabilmektedir. Oldukça tesettüre uygun zengin içerikler bu web sitesinde konumlandırılmış olarak bulunmakta. Bunun için yapılması gereken tek şey biraz bilgisayar kullanarak internet tarayıcınızdan www.kadriyebasturk.com'a giriş yapmanız.

 Bu sayede evinizde, ofisinizde belki de yolda tesettür giyim arayışlarınızın cevaplarına bulunduğunuz yerden ulaşabileceksiniz.

 

            Tunik, pantolon, trençkot, pardesü. Ferace, gömlek, bluz olarak giyim ürünü bulmanız mümkün. Tesettür giyimin ağırlıkta olmasının yanında tesettürsüz hanımlara da hitap eden bu zengin koleksiyonla muhakkak tanışmalısınız. Söz konusu giysi çeşitleriyle hem dışarıda hem ev içlerinde kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Bu farklı ürünler rengârenk olmalarıyla da herkesin istediği rengi bulması hususunda tam bir kolaylık sunuluyor.

 

            Bütün bunların yanında şunu da ifade etmek gerekir ki bu sanal mağaza modaya ayak uydurmayı da ihmal etmiyor. Kürk detaylı ve salaş kabanlar, salaş trençkotlar, salaş, gömlekler, renklerde camel, haki yeşil, saks mavisi ürünler güzel olmalarının ve tesettürlü olarak giyilebilirliklerinin yanında modaya uyum sağlayan duruşlarıyla ve tarzlarıyla da adeta göz dolduruyor.

 

            Tesettürlü de olsanız tesettür uygulamayan bir hanımefendi de olsanız eğer bir giyim arayışında olduğunuzda uğrak adreslerinizden olmalı. Yerel mağazaların yanında sanal alemdeki piyasayı da turlarken bu web sitesi tekstil sektörüne bakışıyla konuyla ilgili ilk başvuracağınız e_mağaza olacak.