Geçmişin aksine modaya günümüzde ister açık isterse de tesettür kıyafetler çok büyük önem taşımaktadır. Açık bayanların aksine daha zor kıyafet bulabilen ve daha zor kombin yapabilen bayanlar için moda gittikçe sınırları zorlamış ve pek çok marka ile tesettür giyimi yeniden yaratmıştır. Geçtiğimiz senelerde tek düze etekler ile pek çok kombin yapılmaya çalışırken günümüzde etek modası yerini şık elbiselere bırakmıştır. Tek bir parça ile mükemmel bir güzelliğe ulaşmak isteyen tesettürlü bayanların ilk tercihi elbiselerden yana oluyor.

Farklı modelleri ve feminen duruşları ile bayanların büyük ilgisini toplayan uzun elbiseler hem sokak modasında hem günlük hayatta hem de özel davetlerde boy göstermeye devam ediyor. Peki, sizin tesettür giyim markalarından bekledikleriniz nelerdir? Hangi renklere daha fazla yer verilmelidir? Siyah, kahverengi, yeşil, beyaz ve krem rengi dediğinizi duyar gibiyim. Her kombinin ve her tarzın vazgeçilmez renklerinden biri olan siyah tesettür modasının da başköşesinde yer alıyor. Özellikle özel günlerde daha çok tercih edilen siyah, bayanlara daha asil ve daha şık bir görünüm kazandırıyor.
tesettür

Şüphesiz ki tesettürlü bir bayanın kombin yaparken en çok zorlandığı durumlardan biri eşarbının veya şalının rengini kıyafetine uydurmasıdır. Fakat geçmişin aksine renklerin uyumlu olma moda günümüzde pek çok dikkate alınmıyor. Aksine renklerin uyumsuzluğunun moda olduğu bu yollarda istediğiniz renkleri bir araya getirebilirsiniz. Tesettür Giyim Ürünleri Tesettür giyimin normal kıyafetlere göre her ne kadar daha kolay kombinlendiği düşünülse de bu durum tam aksi yönde seyreder. Tesettürlü bir bayan öncelikle kıyafetini daha düzenli ve özenli bir şekilde seçmek zorundadır.

Kıyafet seçiminde çok fazla zorlanan bayanlar için tasarlanan pardesü, ferace ve kabanlar kurtarıcı parçalardır. Işıltısı ile göz kamaştıran tesettür abiye modelleri de bayanlar için büyük önem taşıyan tasarımlardandır. Düz ve ışıltılı materyallerin bir araya getirilmesi ile eşsiz bir şekilde tasarlanan abiye elbise modelleri tesettür giyime olan ilgiyi en üst seviyeye çıkarmayı başarıyor. Özellikle bordo ve pudra renklerinin moda olduğu 2015’te siz de kendi zevkinize uygun pek çok renk ve modelde elbise bulabilirsiniz.