Diriliş Postası yazarı Ferhat Ersin'in o yazısı:

Ülkemizde kendilerini bu milletin efendisi; milleti de kendileri gibi düşünüp, inan/may/ıp yaşayanların marabası sayan sapık zihniyetli, alçak tıynetli, ihanete niyetli, kâfir alametli azgın bir azınlık var!..

Bunlar; millete, değerlerine, inancına, yaşam tarzına düşman; yaptıklarından değil, yapamadıklarından pişman...

Bize asıl Ermeni, Rum, Yunan, Alman, İngiliz değil; bizden olup gâvurdan daha gâvur olan bu tipler düşman!..

Neden mi? Çünkü bunların bu millete yaptığını kâfir oğlu kâfir yap/a/madı, yap/a/maz. Sayıp dökecek, çetelesi tutulacak o kadar çok şey var ki ama ben şimdilik biri üzerinden gideyim!..

Yer, Bostancı Metrosu!..

Olay, kuduz bir itin başörtülü bir hanımefendiyi dalaması, ısırmaya yeltenmesi, salyasını hanımefendiye bulaştırması...

Asıl üzücü olan ise o sırada orada olan onlarca bostan korkuluğunun bu iti kovmak, kovalamak, korkutmak için hiçbir şey yapmaması...

Akıl almaz, vicdana sığmaz, insanlığa uymaz olayın ayrıntısı tam da şöyle:

Bostancı Metro durağında tesettürlü bir hanımefendi, asansöre binmek için bekliyor. O sırada kalabalık bir grup asansörden iniyor. Hanımefendi ise kenara çekilip asansöre binmek için kalabalığın dağılmasını bekliyor.

O sırada bir kişi/liksiz asansörden iniyor, yolcuların gitmesini bekliyor. Hanımefendi, tam asansöre binecekken kadına tükürüp "yobaz" diye hakaret ve küfür ediyor. Bu görüntüler de güvenlik kamerasına aynen yansıyor.

Hanımefendi de doğal olarak bu olay üzerine polis merkezine gidip şikâyetçi oluyor. Çirkef herif, gözaltına alınıyor. Savcının tutuklama talebini mahkeme reddediyor ve yurt dışına çıkış yasağı koyarak şüpheliyi serbest bırakıyor.

Şimdi bu olaydaki gayri insani, gayri ahlaki, gayri vicdani noktalardan hangisine yanarsın?

Sırf inancından dolayı örtündüğü için inançsız bir zorbanın, ahlaksızın, vicdansızın bir hanımefendiye hakaret edip yüzüne tükürecek kadar alçaklaşmasına mı?

Kendini bilmez aşağılık bu zorbanın yaptığı bu ahlaksızlık karşısında oradan geçen, olaya şahit olan hiç kimsenin o şahsiyetsize ses çıkarmamasına mı?

Bu ahlaksızın yakalanıp mahkemeye çıkarılmasına rağmen -güvenlik kamerası kayıtları ortada dururken- tanık yok diyerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına mı?

Söyleyin siz hangisine yanarsınız? Hangisine isyan edersiniz?

Böyle bir yaratığı yetiştirip milletin içine salan ana babaya yuh olsun!..

Böyle bir kuduz itin hiçbir suçu olmayan bir kadına saldırmasına en ufak bir tepki vermeyen oradaki bostan korkuluklarına yuh olsun!..

Bu yaptıklarına rağmen onu salıveren hukuk sistemine, hâkim ve savcısına yazıklar olsun!..

Bir sakallı mini etekliye bunun onda birini yapsa dünyayı ayağa kaldıracak olan ama bu olay için açıklama bile yapmayan modern(!) kesimin çağdaş fikirli insanlarına ve siyasi temsilcilerine yuh olsun!..

Mesele benim için mini etekli ya da tesettürlü olması değil ama sessiz kalan çağdaş kesim için tam da bu!.. Zihniyetinize, ikiyüzlülüğünüze, samimiyetsizliğinize tüküreyim sizin!..

Asıl sözüm ise İslamcı geçinen feministlere!.. Siz de gidin camilerde erkeklerle nasıl aynı safta namaz kılarız, nasıl dinin içine, camiye fitne sokarız peşinde koşun!.. Dinin ruhuna aykırı bir uygulamayı nasıl hayata geçiririz diye uğraşın!.. Bu mesele sizin gündeminizi meşgul edecek kadar önemli değil!.. Sizin mücadeleniz Müslüman erkeklerle!.. Din düşmanı erkeklerle sorununuz yok!..