Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşiyle birlikte daha önceden tekerlekli sandalye verdiği Fethiye Demirler’i ziyaret ederek cep telefonu hediye etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci ile birlikte Eyyübiye, Yakubiye, Selçuklu ve Akşemsettin mahallelerine giderek vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Başkan Ekinci, eşi Ayşe Ekinci’yle birlikte geçen hafta ziyaret ettiği ve tekerlekli sandalye verdiği Fethiye Demirler’e istediği cep telefonunu hediye etti. Başkan Ekinci’nin elleriyle verdiği telefonu alan engelli kız, sevincini başkana sarılarak gösterdi.

Ayrıca sokakları dolaşırken vatandaşlardan gelen çay içme taleplerini de geri çevirmeyen Başkan Ekinci, çocuklara ayrı ilgi gösterdi. Çocuklara çeşitli hediyeler de veren Başkan Ekinci, vatandaşlarla birlikte olmayı sürdüreceklerini belirterek,”Mahallelerimizi gezmeye ve dar gelirli insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Sabah Selçuklu Mahallesinde başlayan ve Eyyübiye Mahallesinde devam eden gezilerimiz Akşemsettin Mahallesi ile sürüyor. Amacımız insanlarımızın taleplerini dinleyip bunları yerine getirmek. Aynı zamanda mahallelerimizi gezerken belediyecilik anlamında eksiklikleri görüp bunları gidermek istiyoruz. Sosyal Yardım Müdürlüğümüzün çalışmalarına bizler de eşlik ediyoruz. Bu güne kadar yaklaşık 40 bin ev ziyareti yapılıp 35 binin ihtiyacı ekiplerimiz tarafından karşılanmıştır. Bundan sonraki süreçte yine, sosyo-ekonomik yönden dezavantajlı olan ilçemizde bu tarz ziyaretlerimizi yapıp, halkımızın ihtiyaçlarını gidermeye, dertlerine ortak olmaya ve taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler ise,” Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederiz. Dar gelirli ailelerimizin evlerini gezip yardımlarda bulunuyor. Biz kendisinden razıyız, Allah da kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.