Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası’nda engelli vatandaşlarla aynı sofrada buluşarak, engellilerin hazırladığı sanatsal ürünlerin sergi açılışını gerçekleştirdi.
Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünün nikâh sarayında düzenlediği 1 Aralık Dünya Engelliler Günü programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Kendisinin de bir engelli adayı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Kadıoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneme kadar aileler engelli çocuklarını saklarlardı. O dönem büyükşehir belediye başkanı olan Cumhurbaşkanımız, engelli vatandaşlarımızın hayata kazandırılması için önemli adımlar attı. Göreve geldiğim günden bu yana bizler de engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Bu hayatı birlikte paylaşmak için önümüzde hiçbir engel yok. Biliyoruz ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bugün sizlerle aynı sofrada olmaktan çok mutluyum” dedi.
Başkan Kadıoğlu, konuşmasının ardından yapılan eğitimleri başarıyla tamamlayan engelli vatandaşlara sertifikalarını verdi.