80’li yıllara damgasını vuran efsane film serisi Hayalet Avcıları 3yepyeni bir ekip ve hikâyeyle geri dönüyor. Aksiyon, macera, komedi ve bilim kurgu türlerini sürükleyici ve eğlenceli bir olay örgüsü etrafında toplayan film 29 Temmuz’da Türkiye’de gösterime girecek. Siz de Hayalet Avcıları 3 full izle seçeneğiyle kesintisiz maceraya ortak olabilirsiniz.

9 Temmuz’daki Los Angeles galasının ardından 15 Temmuz’da Amerika’da seyircilerle buluşan film, izleyicilerden tam not aldı. Dağıtımcılığını Columbia Pictures’ın yaptığı Ghostbusters’ın yönetmen koltuğunda Paul Fieg oturuyor. Hem yönetmenliği hem senaristliği üstlenen Paul Fieg hikâyeyi KatieDippold ile ortaklaşa oluşturmuş. Başrollerinde PattyTolan rolüyle LeslieJones, JillianHoltzman karakteriyle Kate McKinnon, Erin Gilbert karakterini canlandıran KristenWiig, AbbyYates’e hayat veren MelissaMcCarthy veKevinBeckman rolündekiChrisHemsworth gibi ünlü isimlerin yer alıyor. Siz de Hayalet Avcıları 3 izle seçeneğinden kaliteli film keyfi yaşayabilirsiniz.

Macera 32 Yıllık Aranın Ardından Devam Ediyor


İlk olarak 1984 yılında yayımlanan Ghostbustersfilmine, 5 yıl aradan sonra Ghostbusters 2 adıyla bir devam filmi çekilmişti. Yayınlandığı dönemde çok ses getiren film serisi 2007 yılında Return of theGhostbusters ile yeniden canlanmıştı. Bu kez yepyeni bir kadro ve hikâyeyle kaldığı yerden devam etmeye hazırlanan Ghostbusters, 144 milyon dolarlık bütçesi ve görsel efektleri ile dikkat çekiyor. Film, dört parapsikoloji araştırmacısının tepkilere ve eleştirilere aldırmadan New York’ta hayalet avcılığına başlamasını konu ediniyor. Hayalet Avcıları 3 HD izle seçeneğiyle yüksek kalitede seyir keyfi yaşayabilirsiniz.


Diğer serilerin aksine başkarakterlerin çoğunlukla kadınlardan oluştuğu bu film, Ghostbuster film ve çizgi dizi serilerinin hayranları tarafından merakla bekleniyor. Doğaüstü fenomenlerin komedi unsurlarıyla ustaca harmanlandığı filmde tempo hiç düşmüyor. 

Filmin Konusu


Dr. Erin Gilbert (KristenWiig) ve Dr. AbbyYates (MelissaMcCarthy) hayalet ve benzeri doğaüstü yaratıkların var olabileceğini ileri süren bir kitap yazarlar. Fakat kitap hiç ilgi görmez. Bu olaydan sonra kendi yollarını çizmeye karar veren karakterlerden Yates, paranormalfenomenlerle ilgili olarak mühendis DrJillianHoltzman (Kate McKinnon) ile çalışamaya başlarkenGilbertda Columbia Üniversitesi’nde akademisyen olarak hayatına devam eder. Yıllar sonra Gilbert, akademik camiada yıllar önce yayınladığı doğaüstü kitabın keşfedilmesiyle alay konusu olur ve dışlanır. Bunun üzerine kitabı yayından kaldırmak için Yates ile yeniden bir araya gelen Gilbert, Yates ile bir anlaşma yapar. Bu anlaşmaya göre Yates, kendisine ve beraber çalıştığı Holtzman’aparanormal bir vakada yardımcı olması karşılığında Gilbert’ın bu isteğini yerine getirecektir.

Vaka sırasında doğaüstü olaylara ve varlıklara olan inancını yeniden kazanan Gilbert, vakaya ilişkin haberlerin internette yayınlanması üzerine akademik kariyerine veda etmek zorunda kalır. Ekip araştırmalara devam etme kararı alarak bir Çin restoranının üst katında ofis kiralayarak metafizik olayları araştıran bir ofis oluşturur.Resepsiyonist olarak şapşal fakat yakışıklı KevinBeckman’ı (ChrisHemsworth) işe alırlar. Burada hayaletleri yakalamak için gerekli ekipmanları üretmek için çalışmaya koyulurlar. Bu sırada MTA çalışanı PattyTolan (LeslieJones) metro istasyonunda bir hayalet gördüğü gerekçesiyle Metafizik Araştırma Müdürlüğüne başvurur. Grup olayı araştırmaya başlar ve hayaletlere karşı Holtzman’ın geliştirdiği proton lazerini kullanır. Başarıyla sonuçlanan operasyona rağmen kamuoyu hayaletlerin varlığına inanmayı reddeder.


Olumsuz geri dönüşlere karşın ekip, Patty’nin de katılımıyla çalışmalarına devam eder. OkültistRowanNorth’ün(NeilCasey) kıyameti başlatma çalışmaları sırasında pek çok hayaletin şehre musallat olmasıyla işler daha karmaşık bir hâl almaya başlar.

116 dakikalık soluksuz aksiyon ve maceranın komedi unsurlarıyla birleştiği bu yapım, Theodore Shapiro tarafından yapılan müzikleriyle de oldukça dikkat çekiyor. Ghostbusters serisinin son macerasının 29 Temmuz’da ülkemizde gösterime girmesi bekleniyor. Hayalet Avcıları 3 Türkçe Dublaj izle seçeneğiyle alt yazı okuma derdi olmadan film seyredebilirsiniz.