Çok sayıda yabancı film ve yabancı dizi barındıran film dizi evi sayesinde evinizin rahatlığında seyir keyfi yapabilirsiniz.  Sitede yer alan gelişmiş film ve dizi arama motoru ile aradığınız seçeneklere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İzlemekle yetinmeyip araştırmayı sevenlerden misiniz? Sitede yer alan haberler bölümüyle merakınızı giderebilirsiniz. Güncel yabancı diziler ve güncel filmlerle ilgili gelişmeleri takip edebilir, vizyona girecek filmlerle ilgili ipuçlarını bulabilirsiniz.

Canlı Destek Hattıyla Keyfiniz Yarıda Kalmasın

Yabancı film ve yabancı dizi izle imkânı sunan sitede bir tıkla istediğiniz dizi ya da filme ulaşarak rahatça izleyebilirsiniz. Site herhangi bir sıkıntı yaşanmaması adına sürekli olarak kendini güncel tutuyor. Elbette arada ufak sıkıntıların yaşanabileceği göz önüne alınarak sitede bir canlı destek hattı kurulmuş. Yabancı diziyi açtınız fakat kırık link ile karşılaştınız. Canlı destek bölümüne bağlanıp yaşadığınız sıkıntı iletiyorsunuz. Canlı destek gerekli denetlemeyi yaparak hızlı bir şekilde link düzeltiyor ve seyir keyfiniz kaldığı yerden devam ediyor.

Üye Kullanım Paneliyle Hiçbir Şeyi Kaçırmayın

Sitenin en gözde özelliği kişiselleştirebileceğiniz bir üye kullanım paneline sahip olması. Kayıt olarak birinci adım olarak sitenin sizi her zaman tanımasını sağlıyorsunuz. Kayıt olduktan sonra yabancı diziler ve yabancı filmler izlemek için siteyi dolaşmaya başladınız fakat birkaç seçenek arasında kararsız kaldınız. Panelin sağladığı avantajları kısaca inceleyebilirsiniz,

Favorinize ekleyin: Beğendiğiniz ya da keşfettiğiniz seçenekleri favorilerinize ekleyerek daha sonra tekrar izleyebilir ya da incelemek istediğiniz kolaylıkla bulabilirsiniz.

Sonra izle seçeneğini işaretleyin: Sitede herhangi bir yabancı dizi veya yabancı filmi incelediniz ve ilginizi çekti. O an işiniz çıktı ve inceleme fırsatınız olmadı. Sonra izle seçeneğine tıklayarak istediğiniz zaman, bir tıkla zaman kaybetmeden izlemek istediklerinizi bulabilirsiniz.
Yorum yapın: Bir yabancı film ya da yabancı diziyi bularak site üzerinden fragmanı izlediniz, tanıtım yazısını okudunuz, oyuncuları incelediniz fakat net bir karar veremediniz. Sitede gerçek kullanıcıların yaptığı yorumları okuyarak dizi ya da film hakkında bilgi sahibi olabilir ve siz de dilediğiniz zaman yorum yapabilirsiniz.