Şarkılarıyla yoğun ilgi görmeyi başaran şarkıcı Aleyna Tilki, “Cevapsız Çınlama” şarkısı ile de internette dikkat çekmişti. Sosyal medyayı etkin şekilde kullanan şarkıcının sosyal medya hesaplarından birisi ise hacklendi.

Hesabının hacklenmesi üzerine tepki gösteren Aleyna Tilki, Twitter hesabından bu tepkisini duyurdu. Instagram hesabı hacklenen şarkıcı, “emeklerimi harcatmayacağım” diyerek tepki gösterdi.

HACK YAPANI BİLİYORUM

Son 6 ayda çıkardığı “Cevapsız Çınlama”  şarkısıyla, internet üzerinden 210 milyondan fazla kimseye ulaşan şarkıcının hesabının kim tarafından hacklendiği merak konusu oldu. Kimin niçin hacklediğinin merak edilmesinin yanı sıra şarkıcı Aleyna Tilki’nin bu konuda “kim olduğunu biliyorum” demesi daha da dikkat çekti.

Binlerce takipçisi ve kamuoyuyla paylaştığı tweet ile bu konuda önemli bir mesaj paylaşan Tilki, “Instagram hesabımı kapattıran şizofren insanı ben biliyorum! Yüzlerce fake hesabı olan kafayı sıyırmış aptal!” ifadelerini kullandı.

Paylaştığı mesaja şöyle devam etti: “İnşaallah hesabımı geri alabilirim. Yoksa bu hareketi başlatan kişiyle aramızda hiç iyi şeyler olmayacak. Çok yanlış kişiye yaptınız bunu! Karakterime salladınız, şahsıma aileme küfrettiniz. Saygısızlık yaptınız. Sıra bunda mı? Başka ne kaldı geriye! Vur kafasına al ekmeğini? Asla harcatmayacağım emeklerimi!” şeklinde konuştu.

Kaynak: Beyaz Gündem