Skandal evlilik programlarında adını duyuran Caner Toygar, intihar girişiminde bulundu. Beylikdüzü'nde bir hastaneye kaldırılan Toygar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Birazdan cesaret toplayınca, canlı yayın açıyorum herkes izlesin sürpizler var son sözler güzeldir" ifadelerini kullandı.

Toygar sosyal medya hesabından "Canlı yayın açıyorum herkes izlesin süprizler var son sözler güzeldir" dedi.  Esra Erol’un eşi Ali Özbir de "Arkadaşlar hastaneye götürülüyor, nabzı atıyor" ifadelerine yer verdi.

CANER TOYGAR KİMDİR?

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde dünyaya geldi. Adana'da doğan Toygar, lise eğitimine kadar memleketinde yaşamını sürdürdü.

Türkiye genelinde tanınmasını sağlayan olay, "Biz Evleniyoruz" isimli evlilik programına katılması ve burada Tülin isimli kadın ile yaşadığı TV ilişkisiydi.

2009 senesinde ününü katlamak isteyen Toygar, müzik sektörüne girdi ve albüm çıkardı. "Naber Fıstık" isimli albüm, beklenen rağbeti göremedi.

Kariyerine bir süre de oyuncu olarak devam eden Caner Toygar, sonrasında Ataşehir'de köfteci dükkanı açtı. Bu alanda da başarılı olamayınca evlendirme konseptiyle arkadaşlık sitesi kurdu.

Caner Toygar; Kaynana Semra, Çiçekçi Kız ve Lanetli Anahtar isimli projelerde rol aldı.

Kaynak: Yeni Akit