Evidea şık ve kampanyalı kitaplıkmodelleri ile yaşam alanlarınızın tarzına uygun modellere uygun fiyat garantisi ile ulaşmanızı sağlıyor.

Evidea Farkı İle Tanışın

Evidea, mobilya ve ev ürünleri alanında, kitaplık modelleri ve daha pek çok kategoride yüzbinlerce ürünün müşterilere sunulduğu Türkiye’nin bu alanda en büyük ticari sitesi olarak sizlere hizmet vermektedir. Müşterilerine her zaman en kaliteli ve en uygun fiyatlı ürünlerin sunulması için çalışan Evidea müşterilerinin tarzına, yaşam alanlarının büyüklüğüne göre farklı kategori ve tarzda ve boyutta ürünleri sizlere sunmaktadır.

·         Evidea, 360.000’inin üzerinde ürünü ile müşterilerine hizmet vermektedir.

·         En uygun fiyat garantisi ile bütçenizi çok zorlamadan alışveriş yapabilmenizi mümkün kılmaktadır.

·         Avantajlı taksit seçenekleri ile size pek çok ödeme seçeneği sunmaktadır.

·         Ücretsiz iade / değişim garantisi ile alışverişin her aşamasında sizlerin memnuniyetini esas almaktadır.

·         Güvenli alışveriş imkanı ile kişisel bilgilerinizi güvenlik altına alarak size güvenilir bir alışveriş platformu sağlamaktadır.

Birbirinden Farklı Yüzlerce Kitaplık Modeli

Evidea, müşterilerine benzer ve birbirlerini takip eden model ve tarzlarda kitaplık modelleri sunarak onları kısıtlamamak adına; birbirinden farklı tarz ve modelde yüzlerce kitaplık modelini sunarak modern kitaplıkve daha pek çok tarzda modeller ile müşterilerini buluşturmaktadır.

Uygun Fiyat Garantisi İle Ekonomik Ürünler

Evidea, yerli üreticiler ile anlaşarak müşterilerine en uygun kitaplık fiyatlarısunmaya çalışmaktadır. Böylece müşterilerinin istedikleri tarz ve modelde kitaplıklara bütçelerini çok zorlamadan kavuşmalarını sağlamaktadır. Ekonomik ve aynı zamanda kaliteli ve özgün kitaplıkmodellerine ulaşmak istiyorsanız; Evidea bunun tam adresi!

Pek Çok Renk ve Boyutta Kitaplıklar

Yaşam alanlarınızın tarzı ve büyüklüğüne, kitaplığı kullanım amacınıza bağlı olarak farklı boyut ve renkte kitaplıklarsunmaktadır. İstediğiniz renk ve boyutta kitaplıkları seçerek bir taraftan tarzınızı ortaya koyarken, diğer taraftan yaşam alanlarınızı en ideal şekilde tasarlayabilirsiniz. Küçük yaşam alanları için daha küçük boyutta; büyük yaşam alanları için daha büyük ebatta ürünleri seçerek yaşam alanınıza daraltmadan tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Ücretsiz İade / Değişim İmkanı İle Gönül Rahatlığıyla Alışverişin Keyfini Çıkarın

Evidea, müşterilerine ücretsiz iade ve değişim imkanını alışverişin ardından 21 gün boyunca tanımaktadır. Böylece olası bir memnuniyetsizlikte ya da sorunda kitaplık modelleri dahil olmak üzere her ürünün iadesi ve değişiminde müşterilerine zorluk çıkarmadan; onları alışverişin her aşamasında memnun edecek şekilde çalışıyor.

Raf Modelleri İle Evinize Yer Açın

Raflar, evinizde yer kaplamadan eşyalarınızı konumlandıracağınız bir alan yaratmak istiyorsanız başvurmanız gereken ilk seçenek olacaktır. Raflar, kitap, dekoratif eşyalar ve daha pek çok eşyanızı yerleştirerek evinize şık ve göz alıcı bir görünüm kazandırmada size yardımcı olacaktır.

Evidea’da yer alan pek çok raf modelleri arasından istediğiniz renk, tarz ve boyuta sahip olan rafa karar verebilir ve evinizi güzelleştirirken bir yandan alanınızı genişleterek ferahlatabilirsiniz.