TFF 1. Ligi ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’nun Başkanı Mahmut Karak ve yönetim kurulu üyeleri, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek, kongreye katılan tek belediye başkanı olması dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyarette Başkan Tarhan’ın genel kurula katılan tek belediye başkanı olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Mahmut Karak, “Mersin İdmanyurdu’nun şuanda bulunduğu konumun tek nedeni gösterilen ilgisizliktir. Genel Kurulumuza kadar gelerek bizi onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Mersin İdmanyurdu bu kentin değeridir. Kentin dinamiklerinin desteği ile bu kulüp yukarılara taşınacaktır" dedi.

Karak, ziyarette ayrıca başkanlığı döneminde hayata geçirecekleri projelerle ilgili de Tarhan’a bilgi verdi.

Mersin İdmanyurdu’nun içerisinde bulunduğu durumun tüm Mersinliler gibi kendisini de derinden üzdüğünü ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ise “Mersin İdmanyurdu marka değerimizdir. El birliği ile takımımızı hak ettiği yere ulaştırmalıyız. Şeffaf ve güç birliği ile mümkündür. Bugüne kadar spora her yönüyle önem veren bir belediye olduk. Biz elimizden geldiği kadar her zaman spora destek olan bir belediyeyiz. Bünyemizde bulunan yogadan, zumbaya, futboldan, okçuluğa kadar onlarca spor dalında Mezitli Spor Okulları bünyesinde kurslar vermekteyiz. Belediye olarak sağlıklı bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz. İlçemizde spora teşvik edecek tüm çalışmalarda desteklerimizi sürdüreceğiz. Belediyemize ait spor tesislerimizi vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Mezitli’de bulunan Amatör spor okullarını tek çatı altında buluşturarak güç birliği içerisinde olmalarını sağlamak için çaba sarf ediyoruz. Sağlıklı ve Mutlu bir Mezitli için tüm halkımızı spor yapmaya teşvik etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.