Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, vatandaşın ve esnafın yararına olacak her sorunun çözümü konusunda hassasiyetle çalıştıklarını belirterek, “İlçe esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğim” dedi.
Say Mahallesi esnafını ziyaret ederek, vatandaşların talep ve sıkıntılarını yerinde dinleyen ve fikir alış verişinde bulunan Başkan Turgut, “İlçemizin geleceğine hep birlikte yön vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan ve esnaımızdan gelen talepleri önemsiyor, çözümü konusunda yardımcı oluyoruz. Esnafımızın yüzü güldüğü zaman bizde onlara hizmet eden kişiler olarak mutlu oluyoruz. Dolayısıyla esnafın her sektörü bizim için çok önemli. Sorunlarınıza hiç bir zaman duyarsız kalmadık ve kalmayacağız” dedi.
Silifke Belediyesi olarak her zaman ortak akıldan yana olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Turgut, “İlçemizde hayata geçirdiğimiz hizmetlerde vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın tercihlerini önceledik, istişareye önem verdik. Zaman zaman bir araya gelip dertleşiyoruz. Sorunların çözümünde ortak yol arıyoruz. Hizmet sektöründe yer alan esnafımızın büyük çoğunluğu uzun ve yorucu çalışma şartları yüzünden gerek aileleri ve gerekse sosyal yaşantılarına bile zaman ayıramıyorlar. Bende bir esnaf çocuğuyum. Yaşanan zorlukları ve sıkıntıları çok iyi biliyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek şehrimizi daha yaşanılır, daha güzel ve modern bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve büyük memnuniyet duyduklarını belirten Say Mahallesi Muhtarı Fikret Kocabaş, daha göreve gelir gelmez iki buçuk yıl içerisinde 4. köprüyü yaptığını bunun yanında diğer projelerinde Silifke için önemli bir kazanç olduğunu söyledi. Kocabaş, “Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Silifke eski güzelliklerini yeniden yaşıyor. Tarihi yapıların yenilenme çalışmaları, yeni köprü yapılması, büyük parkların yapılması, köy yollarımızın komple bakımdan geçmesi, çevre düzenleme ve şehir merkezimize verdiğiniz değer Silifke’miz için çok önemli. Yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederiz” diye konuştu.