Kongre sürecini tamamlayan AK Parti Çivril, Tavas, Serinhisar ilçeleri İl Başkanları Necip Filiz’i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda kongreleri tamamlanan Tavas, Çivril ve Serinhisar ilçe teşkilatları AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile istişarelerde bulundular.

Kongrelerini birlik ve beraberlik içerisinde tamamladıklarını belirten ilçe başkanları, bugüne kadar yapmış olduğu desteklerden dolayı Filiz’e teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Filiz, “Başta AK Parti İlçe Başkanları olmak üzere tüm ilçe yönetimlerine hayırlı ve uğurlu olsun. Denizli ilimizdeki üye sayımızı 300 bine çıkartmak için “Hedef 300 bin üye” faaliyetlerimize daha da kapsamlı bir şekilde hız vereceğiz. 2019 yılına kadar bu hedefi tutturmak için yapılacak çalışmaları ilçe teşkilatlarımızla tekrar gözden geçirdik, daha fazla vatandaşımıza ulaşabilmek için neler yapabiliriz istişare ettik. Önümüzdeki günlerden itibaren her daim yanında olduğumuz vatandaşlarımızın arasında yeni ilçe yönetimimizdeki arkadaşlarımızı daha sık göreceksiniz. Denizli hak ettiğini aldı ve Denizli Ege’nin vizyon şehri oldu. Bize ve teşkilatlarımıza düşen bunun devamlılığı sağlamaktır. Hepimize çok görevler düşüyor, çok çalışacağız” diye konuştu.