AK Parti Kars İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu MHP Lideri Bahçeli'ye sert tepki gösterdi.
Devlet Bahçeli'nin haddini aştığını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bir daha bu devlete, bu al bayrağa, bu devletin para birimine onur kazandırmış olan AK Parti kadrolarına konuşurken, dikkat edeceksin, dikkat." dedi.


TUNCELİ'DE AK PARTİ VE AL BAYRAĞI BERABER DALGALANDIRDIK

"Bu topraklardaki Kürt, Türk, Alevi, Çerkez, Laz kardeşlerimizi birbirinden ayırmak mümkün değildir. Her biri gönlümüzde beslediğimiz bir aşkın temsilcisidir. İşte AK Parti bu aşkın adıdır. Sizler neredeyseniz bizler oradayız, yan yanayız, omuz omuzayız. 
Kobani de Halep de Lazkiye de Bayırbucak da bize tarihin emanetidir. Oradaki Kürt, Türkmen, Arap, Sünni, Nusayri, Hristiyan bütün kardeşlerimize sahip çıktık, sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bugün de Kobani'deki kardeşlerimizin yanındayız. Ama onlar, bu olayları bahane edip bütün ülkede bir vandalizm, eşkıyalık yapmaya kalktılar, HDP ve zihniyeti. AK Parti hareketinin farkı bu sadede bir kesime değil bütün kesime hitap etmesidir. Biz Türkiye'nin her köşesinde vatandaşımızla buluşuyoruz. Her yerde başımız dik dolaşıyoruz. Biz Tunceli'de AK Parti ve Al Bayrağı birlikte dalgalandırdık."

BTK DEMİRYOLU 2015'TE AÇILIYOR

-Baki-Tiflis-Kars Demiryolu'nu 2015'te açacağız ve tekrar Kars'a gelerek sizlerle buluşacağız.

BAŞBAKAN'DAN YENİ TERMİNAL MÜJDESİ

-Kars Havalimanı'nın yeni terminalini bugün açıyoruz. Kars Havalimanı'nın yeni terminal binasıyla kapasitesi 1 milyondan 3,5 milyona çıkıyor. Bizim gerçekleştirdiğimiz hedeflere başkalarının hayalleri bile erişemez. 

BAHÇELİ HADDİNİ AŞTI

"Sayın Bahçeli'ye buradan çağrıda bulunuyorum; eksik ama güzel bir başlangıç yaptılar. İnşallah seçim yaklaşıyor, hadi buyurun Hakkari'ye, Diyarbakır'a, Van'a, Bitlis'e, Bingöl'e, Mardin'e, Batman'a. Sayın Bahçeli'ye bu çağrıyı yapmazdım normalde. Dikkat ederseniz onun bu Kobani olayları sırasındaki tavrını da takdir ettiğimi ifade etmiştim ve Başbakan olur olmaz bütün liderlere de çağrıda bulunmuştum, 'gelin siyasetin üslubunu belli bir düzeyde tutalım, birbirimizi eleştirelim ama hakaret etmeyelim. Sayın Bahçeli, ne zaman döndü ve bizi ihanetle suçladı işte o zaman sınırları aştı, sınırını aştı, haddini aştı."

BAHÇELİ BUNDAN SONRA DİKKAT EDECEKSİN

"Bahçeli'den bundan sonra ifadelerine dikkat etmesini rica edeceğim. Bir daha bu devlete, bu al bayrağa, bu devletin para birimine onur kazandırmış olan AK Parti kadrolarına konuşurken, dikkat edeceksin, dikkat."


Kaynak : Haber7