Sigara lekesi gibi özellikle gülüşünüzü etkileyen farklı problemler için ilk kullanımdan itibaren istediğiniz etkiyi almanızı sağlayacak şekilde etki gösterebilir.

Her sticks tek kullanım için hazırlanmıştır. Bu nedenle kutu içerisinde bulunan 10 adet sticks bir aylık kullanım için uygundur. 3 günde bir uygulama yapılması gerekir. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra akşamları uygulama yapabilirsiniz. Özel aparatına yerleştirdiğiniz dentsticks ile dişlerinizde sarı lekelerin olduğu bölgelere sürtme yöntemi ile uygulama yapabilirsiniz. Bu sayede kısa süre içerisinde daha sağlıklı ve beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

Dentsticks Diş Beyazlatıcı Özellikleri

·       Diş minesini koruyarak güçlenmesine yardımcı olabilir

·       Ağız sağlığınızın korunmasına yardımcı olabilir.

·       Yüksek etkide diş temizliği sağlayabilir.

·       Kullanıma başladığınızda ilk andan itibaren etkisini görebilirsiniz.

·       Herkes için kullanıma uygundur.

·       Kimyasal madde içermediğinden güvenle kullanılabilir.

·       Her bir sticks tek kullanım için uygundur.

·       Kutu içerisinde 10 adet sticks bulunur.

Kullanmaya başladığınız andan itibaren etkisini gösteren ürün 1 haftalık kullanımda %25, 2 haftalık kullanımda %50, 3 haftalık kullanımda %75 ve 4 haftalık kullanımda %100 etki gösterebilir. Düzenli şekilde kullanılması istenilen etkinin elde edilmesini sağlayabilir.

Kutu içerisinde 10 adet sticks bulunur. 3 gün arayla kullanım için uygun olduğunda 1 kutu ürün 1 aylık kullanım için uygundur. Düzenli şekilde kullanılması sayesinde zaman içerisinde elde edeceğiniz etkinin artmasını sağlayabilir. 1 aylık kullanım sonrasında istediğiniz etkiyi elde edebilirsiniz.

Ürünü daha önce kullanmış olan kişiler tarafından yapılan yorumlar özellikle ürün hakkında bilgi almanızı sağlayabilir. Olumlu ya da olumsuz şekilde verilen bilgiler kullanımı sonrasında elde edeceğiniz sonuçlar hakkında bilgi almanızı kolaylaştırabilir. Site üzerinden yapacağınız incelemeler sayesinde ürün hakkında kullanıcıların yapmış olduğu dentsticks kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Doğal içeriği sayesinde herhangi bir problem yaşamadan kullanabileceğiniz ürünü belirlenmiş olan fiyat seçeneği ile satın alabilirsiniz. Bir aylık kullanım için uygun olan 1 kutu ürün için belirlenen fiyat seçeneği üzerinden düzenlenen kampanyalar daha fazla satın almak isteyenler için en uygun fiyat seçeneğini oluşturmaktadır.

Daha beyaz ve sağlıklı görüşlere sahip olmak istediğinizde özellikle dişlerde oluşan sarı lekelerden kurtulmak için tercih edebileceğiniz dent sticks diş beyazlatıcı ürün yurtdışı satışının ardından artık Türkiye’de de satışa sunuluyor. Türkiye’nin her bölgesine yapılan satışlar ürünü kullanmak isteyenlerin verecekleri sipariş sayesinde kısa süre içerisinde ürüne sahip olmasını sağlamaktadır.

*Doktorunuza danışmadan sağlığınız için herhangi bir ürün kullanılmaması gerektiğini hatırlatırız.