Biyolojiden esinlenerek oluşturulan Bioderma ürünleri insanlar için koruyucu formüller geliştirerek cilt sağlığını düşünmektedir. Özel olarak açılmış dermatolojik laboratuvar ortamında steril bir şekilde hazırlanan dermakozmetik ürünler, ilk olarak dermatolojik araştırmalar ve testlerden geçerek etkinliğin kanıtlanması sonucunda insanlığa sunulur. Bıoderma markası yaptığı araştırmalar sonucunda birçok cilt sorununa çözüm bulmuştur. Bu çözümler sonrasında sağlık bakanlığından onay alarak kalitesini daha üst seviyelere taşımıştır. Kozmetik ürünlerin aksine tamamen doğal bitki özlerinden elde edilen formüller bilimsel olarak geliştirilerek güzellik kavramını bozmadan doğallığını korumaktadır.

Altmışa yakın ülkede satış gerçekleştiren güzellik markası kendi alanında en sık tercih edilen ürünleri kapsamaktadır. Her cilt tipi için ayrı bir marka serisi ortaya çıkaran Bioderma geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Patentli ürünler ile kullananlar tarafından büyük bir memnuniyet kazanan Bioderma Sebium global ürünü sıklıkla tercih edilmektedir.

Bioderma Sebium Serisi

Karma ve yağlı ciltler için geliştirilmiş Bioderma Sebium Serisi bakımı en zor olan cilt tiplerine uyum sağlamaktadır. Koruyucu ve onarıcı özelliğe sahiptir. İçeriğinde bulunan maddeler yağlı ciltlerin yaşadığı sıkıntılarında giderilmesine yardımcı olur. Yüz temizleyiciden yüz maskesine kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan Bioderma Sebium serisi düzenli kullanım ile cilt tabakasında meydana gelen kötü görüntüyü ortadan kaldırır. Akne ve akne izi oluşumuna izin vermez. Sebum seviyesini düzenleyerek cilt bariyerlerinin derinlemesine temizlik ve nem kazanmasına yardımcı olur. Bioderma Sebium, formülünde kimyasal herhangi bir madde içermez. Hipoalerjiktir. Alerjik reaksiyonların oluşmasına neden olmaz. Yüz ve vücut bölgesinde kullanıma uygun ürün çeşitleri ile kullanıcıların kolay ve rahat bir şekilde uygulayabileceği ambalajlara sahiptir. Cilt yüzeyini en iyi biçimde arındırır ve siyah nokta, yağ bezesi gibi gözenek tıkanmalarının önüne geçer.

*Doktorunuza danışmadan sağlık ürünlerini kullanmayınız. Bu haber tanıtım niteliğindedir.