Kadının bedenine, görünümüne, ve istenilen renkte olmasıyla beraber uygulama gerçekleştirilir. İç-dış dudaklar veya klitoris için estetik bir görünüm sağlanır. Her organımızda olabileceği gibi doğuştan gelen veya sonradan oluşan rahatsızlıklardan dolayı genital estetik tercih edilmektedir. Yapılan muayene doğrultusunda istenilen tedavi belirlenmekte ve kısa sürede acısız ve ağrısız uygulanmaktadır. Yapılan uygulamaların büyüklüğüne göre kişi günlük yaşamına da devam edebilmektedir. İç dudak sarkması, asimetrik görünüm veya büyüklükler sorun olabilmektedir. Genital Estetik konusunda merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarına  www. adresinden ulaşabilirsiniz. 




Genital estetik ameliyat ve uygulamaları nelerdir? 




Genital estetik operasyonları arasında ilk sırada iç ve dış dudak estetiği gelmektedir. Bunun dışında klitoris düzeltme, vajina daraltma, genital bölge beyazlatma, g noktası büyütme, lazerle vajina yenileme ve sıkılaştırma, Lazerle Vajina İçi Cilt Katlantısı Oluşturma,  Pubis Tepesi Estetiği ve  Büyük dudakların ameliyatla küçültülmesi. Ameliyatsız idrar kaçırma yöntemi teknolojik bir uygulamadır ve idrar kaçıran hastaların ameliyatsız yarım saatlik bir uygulama ile tedavi edilmesidir. İdrar kaçırma tedavilerinin çok uzun süreli bir tedavi olduğunu söylemek açıkcası pek doğru olmaz. 




Ameliyatsız idrar kaçırma operasyon süreci ve sonrası! 




Ameliyatsız idrar kaçırma uygulaması sonrasında düzelme gözlenir fakat zamanla azalır ve yeniden uygulamaya ihtiyaç duyulmaktadır. Lazer tedavisi veya radyo-frekans uygulaması idrar kaçırmada istenilen iyileşmeyi sağlamaktadır.  Kişi uygulama sonrası günlük hayatına devam edebilmektedir. Ayrıca idrar kaçırma alanında uygulama yapıldıktan sonra vajinal yapıda da bir sıkılaşma oluşturduğu için cinsel ilişkilerde de belirgin bir iyileşme sağlandığı gözlemlenmiştir. 4 hafta ile 30 dakikayı geçmeyen sürelerde 3 seans sonrasında istenilen iyileşme sağlamaktadır. Doktorumuz Uzay Yıldırım ve ekibi ile tanışmak ve Ameliyatsız idrar kaçırma tedavisi  ve diğer vajina estetik operasyonları ve sağlık tedavileri için yine internet sitemiz olan www. adresinden kolaylıkla bilgi alabilirsiniz. Unutmayın ki vajina estetiği sağlık için de önemli bir yere sahip olabilmektedir.