Avrupa'nın önde gelen sağlık turizmi ve sağlık danışmanlığı kuruluşlarından biri olan biyorad, hizmet yelpazesine yeni alanlar ekledi. Bu güne kadar pek çok kadın hastalığı ve kanser görüntüleme alanında hizmet veren Biyorad, emar çekimi alanında da hastalarına tedavi imkanı sunmaya başladı.

Ayrıca son teknolojik cihazlarla kesin çözüm sunarak hastalara rahat bir nefes aldırdı. Bu sayede hastalar açık emar çekimi için ülke ülke dolaşmak zorunda kalmıyor. Dünyanın en iyi cihazlarıyla hizmet veren Biyorad, sağlık turizmi konusunda başı çeken kurumlar arasında yer alıyor. Bu güne kadar binlerce hastaya şifa olan kuruluş, sayısız nokta ile yaptığı anlaşma sonucunda gelen talepleri yurt içi ve yurt dışındaki en uygun merkezlere yönlendiriyor.

Hastaların yükü hafifliyor

Biyorad hastalar ile rahatsızlıkları üzerine her türlü konuyu görüşerek gerek maddi sonuçlarını, gerekse tedavi öncesindeki ve sonrasındaki koşulları masaya yatırıyor. Ayrıca biyorad, herhangi bir hastalık ile ilgili ücretsiz fiyat bilgisi ve tedavi süreci haritası hazırlıyor. Böylelikle hastanın üzerinden en büyük yük alınmış oluyor ve yalnızca tedavi sürecine başlamak kalıyor.

Biyorad'ın hizmet alanları

Biyorad'ın verdiği hizmetlerin başlıcaları şunlar: emar çekimi, tomografi, EEG, EMG, PET / CT, sintigrafi, rahim filmi, biyopsi, açık emar çekimi. Biyorad'ın tedavi listesinde ise şu hastalıklar yer alıyor: ChekUp, ayak sağlığı, tüm kadın hastalıkları ve doğum, diyabet danışmanlık hizmeti, Hilterapi, radyoterapi, reflexoloji masajı, TMS tedavisi, varis tedavisi, varikosel tedavisi, stent ile tedavi (damar açma), prostat tedavisi ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar...

Sağlık turizminin faydaları nelerdir?

Sağlık turizmi, hastaların hastalıklarını paylaştıkları şirket tarafından maddi ve manevi olarak en uygun sağlık merkezlerine yönlendirilmesi anlamına gelir. Biyorad, bu konuda hastaların en iyi tedaviyi görecekleri hastaneler ile irtibat kurarak hastalığın tüm tedavi süreci boyunca süreci takip eder ve hastaya gerekli bilgileri aktarır. Böylelikle hastalar tedavi görebilmek için kapı kapı dolaşmak zorunda kalmaz, hiç bilmediği konularda güvenilmez adreslere başvurarak para ve zaman kaybına uğramaz. Biyorad, gerek mail yoluyla gerekse de telefon ile 7 gün 24 saat aralıksız hizmet veriyor. Ayrıca yüz yüze görüşme konusunda da çok kolay randevu alınabilen bir kuruluş.

Daha ayrıntılı bilgiyi 0850 333 45 24 numaralı telefonundan sağlık danışmanımızdan alabilirsiniz.