Yaşadığınız birçok hastalığın, erkek cinsel yaşantısını dolaylı da olsa olumsuz etkilediği bilinmektedir. Şeker hastalığı, kalp hastalığı, Parkinson gibi ciddi rahatsızlıklar, erkekte ereksiyon sorununu arttırdığı ve penisinin işlevini tam olarak yerine getirmemesine neden olduğu bilinmektedir. Günümüzde daha sık karşılaşılan hastalıkların, erkek cinsel sağlığını tehdit etmesine karşın, gelişen teknoloji beraberinde yeni nesil tedavileri de doğurmuştur. Hastalığını kabul ederek uzman doktor kontrolünde tedavisine karar veren hastaların daha hızlı sonuç aldıkları gözlemlenmiştir. Günümüzde gelişen yeni nesil tedaviler, ağrısız ameliyatsız ve yatış olmadan, başka ilaçlarla etkileşim oluşturmadan uygulanabilme avantajı sunuyor. Son dönemlerde en çok tercih edilen tedavi yöntemi olan şok dalga tedavisi sayesinde, erkeklerin kâbusu olarak bilinen  sertleşme sorunu için etkili bir tedavi yöntemi geliştirilmiştir.

ESWT/EDSWT tedavisinde, hasta tarafından hissedilmeyen düşük enerjili akustik şok dalgaları uygulanmaktadır. Seanslar 15 ile 20 dakika sürmekte ve seans başına 3000 atım yapılmaktadır.  Hafif ve orta şiddetli hastalarda 6 seans, ağır derece hastalarda 12 seans uygulanmaktadır. Bu yöntem ile ilgili yapılan bilimsel araştırmalarda uygulanan şok dalgalarının,  damar yapısından köken alan hücreleri uyararak yeni damar yapılarının oluşmasını (neovaskülarizasyon) ve olan damarların yenilenmesini (rejenerasyon)  sağladığı gösterilmiştir. Yenilenen ve artan damar sayısı ile penisteki kanlanmayı artırarak sertleşme sorunun ana nedenine yeni nesil bir tedavi getirmektedir.

Şok Dalga Tedavisi ile Yüksek Başarı Mutlu Cinsel Yaşam

Yapılan ESWT şok dalga tedavisi uygulamalarında, hastanın günlük yaşantısını aksatmadan, yatış olmadan, ağrısız ve ameliyatsız çözüm sunmasıyla, günümüzde çok tercih edilen tedavi yöntemi olmuştur.Tedavinin komşu organa zarar vermiyor olması ve sertleşme sorunu tedavisinde kullanılan ilaçlarla etkileşim yaratmaması tercih edilmesinin önemli nedenlerini oluşturmaktadır. Asta Medikalsertleşme sorunu tedavisinde, Türkiye'de medikal sektörde yenilikçi tedavi ihraç eden firma kimliğiyle, ürolojidebirçok hekimiçinde yeni nesil tedavinin başarılı uygulamasına olanak sağlamaktadır. Uzman Ürologların, şok dalga tedavisi ile hastaların, tedavi başarılarının yüksek olduğu bildirmişlerdir. Şok dalga tedavisi sayesinde başta sertleşme sorunu olmak üzere, peyroni hastalığı, kronik prostatit rahatsızlıkları içinde etkili tedavi olduğu bilgisini vermek isteriz. 

Sertleşme Sorunu İçin Şok Dalga Tedavisi Asta Medikal ’de

Ürolojik hastalıklar için birçok farklı tedavi yönteminin bulunduğu gibi, ameliyatsız ve ağrısız yapılan şok dalga tedavisi de artık birçok erkek için daha mutlu ve daha yüksek performansa sahip cinsel yaşamın başlangıcı olmuştur.Asta Medikal tarafından yapılan anlaşmalarla hizmet veren tedavi merkezleri, ülkemizde yirmiden fazla noktada, bulundukları illerde tanmış ve başarılı üroloji uzmanları tarafından uygulanmaktadır. Daha fazla bilgi almak ve size en yakın tedavi merkezinde randevu oluşturabilmek için web sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz. 

*Doktorunuza danışmadan sağlığınız için herhangi bir ürün kullanılmaması gerektiğini hatırlatırız.