Onca işin arasında bir de tüy, kıl derdiyle uğraşmak tam bir kabus oluyor. Zamanında bu dert için bulunmuş ağda, jilet ve kremler mevcuttur. Fakat bunlar geçici çözümlerdir. Hiçbirisi kısa sürmez ve bazen kıl dönmelerine, yaralara ve kızarıklıklara sebep olabilmektedirler. Ve biz de her defasında bu dertle bir kat daha fazla uğraşmak durumunda kalırız.
Teknoloji ilerledikçe istenmeyen tüylere yönelik kesin çözümler bulunmaya devam ediyordur. Epilasyon bunun bir örneğidir. Fakat hem yüksek maliyeti hem de sonradan ciltte tekrardan tüy çıkartma ihtimali olduğu için herkes tarafından tercih edilememektedir. Episoft Tüy Dökücü Serum ile %100 doğallığı ile epilasyon veya ağda sonrasında kullanıldığında; kıl köklerine direkt nüfuz ede, kıl köklerini kurutur ve %100’e kadar kıl oluşumunu engeller.
 Episoft Tüy Azaltıcı Serum Nedir?
Patentli formüle sahip Episoft Tüy Azaltıcı Serum; kıl köklerindeki proteinlere nüfuz ederek düzenli kullanıldığı takdirde kıl ve tüy oluşumunu engellemektedir. Episoft Tüy Azaltıcı Serum kullanıcılarında kıl kökleri alınmadığında belli bir zamandan sonar kıl ve tüy oluşumu bir daha gerçekleşmemektedir. Episoft satış sitesi içinadresini ziyaret edebilirsiniz.
Episoft Tüy Azaltıcı organik maddeler içerir ve içeriğinde Papaya, Ökse Otu, Batı Mazısı, Adaçayı, jojoba yağı, şerbetçi otu, tatlı badem yağı gibi doğal bitkiler ve yağlar yer almaktadır. 
Episoft Tüy Azaltıcı Serum’u Nasıl Kullanacağım?
Episoft Tüy Azaltıcı serum’un kullanımı kolay ve pratiktir. Ürünü kullanmadan önce tüylerin ağda, ya da epilasyon gibi yöntemlerle yeni alınmış bölgede kullanılması gerekmektedir. İstenilen bölgeye Episoft Tüy azaltıcı Serum masaj yoluyla sürülür. Kullanımı, bir kutunun yarını ilk gün, ikinci yarısı da 5 gün sonra şeklindedir. Bu şekilde 1 seansı gerçekleştirmiş olursunuz.
1 kutu ürün 10 günlük kullanım içindir. Her bir kutu 20 ml’dir. Bir kutu için bir aylık kullanım önerilir.
Ürünü teslim alırken episoft kullanımına başlamadan önce kutu üzerinde yer alan kullanım bilgisini dikkatlice okumanız tavsiye edilir.
Episoft Tüy Dökücü Serum vücudun hemen hemen her bölgesinde kullanılabilir, kullanışlı bir üründür. Ürün yüz, bikini bölgesi, kollar, koltukaltı, bacak ve göbek bölgelerinde kullanılabilir.
 
Episoft Tüy Dökücü Serum’u Ne Kadar Kullanmam Gerekir?
Episoft Tüy Dökücü Serum, içerisindeki Kelisoft adlı aktif madde ile kıl köklerine direk nüfuz eder ve kıl/tüy köklerindeki proteinlerin parçalanmasını sağlar. Bu şekilde her seans sonar tüy yoğunluğu biraz daha azalır. 3 seans (1 ay) sonrasında tamamen gelişimleri durur. Her bir kutunun, bir bölge için kullanılması tavsiye edilir. Sonuç istenen bölgenin fazlalığına göre ürün kullanımı yapılmalıdır.