Zaten biz ne yaparsak yapalım, doğa kendi kurallarını okumaz mı? Doğa ile zamanın insan üzerindeki etkilerine yaşam adını verdiğimiz düşünülürse, geçen yıllar içinde tüm yaşanmışıklarımız yüzümüze bir biçimiyle yansıyor. Buna doğanın kuralları da eklenince, 25 yaş sonrasında hücre yenilenmesi yavaşladığından, cilt yüzeyinde ince çizgiler, kırışıklıklar, sarkmalar başlıyor ki estetik müdahaleler, kozmetik ürünler de tam bu noktada devreye giriyor. Örneğin yüz dolgusu bu yöntemlerden birisi ve Ankara yüz dolgusu cenneti ama tanım olarak bakıldığında, yüz dolgusu, cildin alt yüzeyine özel bir maddenin enjekte edilmesine verilen işlem.

 Yüz Dolgusu Neden Uygulanır?

Yüz dolgusu denen uygulamanın yapılmasının en temel nedeni elbette yüz üzerinde oluşan doku kayıplarının ve çukurlaşmaların, ince çizgilerin görünürlüğünü ortadan kaldırarak yüze genç ve doğal bir görünüm verilmesi. Bunun yanında eğer yüz üzerinde herhangi bir yara izi varsa onun görünürlüğünü ortadan kaldırarak izleri silme, geçen yılların içinde doğal dengenin bir gereği olarak ciltte ortaya çıkan sarkmaların toparlanmasını sağlama.

Tüm bu nedenler ile yapılan uygulama, yüz sarkmalarında, alın çizgilerinde, kaş arası çizgilerinde, ağız etrafındaki kırışıklarda, burun kanatlarından dudak köşelerine inen çizgilerde, ağız kenarından çeneye doğru inen kırışıklarda, yanak bölgesinde uygulanabiliyor.

Süresi ve Etkisi

Bu işlem tekelinde bakıldığında ki zaten her estetik uygulamanın süresi farklılıklar gösterebiliyor, ortalama olarak doğru bir uzmana gidildiğinde, gidilen uzmanın el becerileri de göz önüne alınarak 15 ile 30 dakika arasında süre değişebiliyor. Bu sürede dolgunun uygulandığı alanın büyüklüğü de elbette önem kazanıyor.

Etki olarak bakıldığında ise iyi bir dolgu, 18 aya kadar etkin. Ama sonra yenilenmesi gerekiyor.

Yüz Dolgusu İçin Doğru Adres

İşte tam da bu noktada Ankara Yüz Dolgusu için önerilecek kişi alanında tam bir yetkinliğe sahip olan, bilimsel ve kişiye özel sağlıklı çözümler sunan, başkent Ankara’da hizmet veren Özgür Koldaş.. Siteye girdiğinizde sizin de göreceğiniz üzere, estetik cerrahi ve yaptığı diğer çalışmalar hakkında, kafa karıştırmayan, bilimsel dilden uzak, olabildiğine anlaşılır bilgiler mevcut. Bu bilgileri aldıktan sonra size nasıl bir uygulama lazım, neden Özgür Koldaş’tan bu hizmeti almanız gerektiğini çok daha iyi anlayarak, direkt olarak korkmadan iletişime geçecek ve gönül rahatlığı ile size özel şartlarda hizmet alacaksınız.