Siirt Ticaret ve Sanayi Odası 10. Dönem Akreditasyon Denetimi sona erdi.
STSO Başkanı Güven Kuzu ve ekibi 10’ncu dönem akreditasyon denetimi, Türk Loydu Vakfı Başdenetçisi Ali Güneş tarafından 01-02 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirildi. Konu ile ilgili bilgi veren STSO Başkanı Güven Kuzu, TOBB tarafından Türk Oda Sistemi’nin Avrupa oda sistemi ile entegrasyonunu sağlamak amacıyla geliştirilen "Oda Akreditasyon Modeli" kapsamında Akredite ’A’ Kalite odalar arasında yer alan STSO’nun bir akreditasyon denetimini daha tamamladığını söyledi.
Temelde odalar tarafından yerine getirilmesi gereken asgari hizmetleri ortaya koyan ve gelişim süreçlerini gözlemek amacıyla gerçekleştirilen akreditasyon denetiminin 3 yılda bir gerçekleştirildiğini dile getiren STSO Başkanı Kuzu, bu yıl denetimlerin, Oda Sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi amacıyla yürütüldüğünü aktardı. Kuzu, "Akreditasyon yaşayan bir süreçtir ve bu süreçte hizmet kalitesini daha ileriye götürmek amaçtır. Oda olarak yıllarla birlikte hizmet kalitesini yükselterek ve uluslararası kalite standartlarındaki hizmetlerimizi her geçen gün artırarak örnek uygulamaları ile başarılarımızın devamlılığını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Başar Taner ve akreditasyon ekibinin katıldığı 10’ncu dönem akreditasyon denetimini büyük bir başarıyla gerçekleştirilirken, TSO, denetimler sonucu Kalite Hizmet Belgesi almaya hak kazandı.