Galatasaray’da 26 Mayıs’ta düzenlenecek seçimli genel kurul için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, mevcut yönetimin içerisinde Başkan Mustafa Cengiz ile Sportif AŞ yöneticisi Burak Elmas arasında büyük bir gerilim patlak verdi. Söz konusu çekişme kulislerde büyük yankı buldu.

BİRLEŞME SÖYLENTİLERİ AYYUKA ÇIKTI

Ocak ayında Sürpriz bir şekilde Dursun Özbek’ten koltuğu devralan ve göreve gelir gelmez Burak Elmas’ı kadrosuna dahil eden Mustafa Cengiz’in Adnan Öztürk’le birleşeceği haberleri gelirken, Elmas’ın Dursun Özbek’e dışarıdan destek vermesi kulüp içerisindeki çekişmeleri farklı noktalara getirdi.Cengiz-Elmas uyumsuzluğu karşısında sessiz kalmayan bazı Galatasaray üyeleri her iki tarafı da eleştirmekten geri kalmıyor. Başkan Cengiz’in kendisini ön plana çıkarmak için elinden gelen her şeyi yaptığını söyleyen üyeler, başkanı şovmenlikle suçlarken, Elmas hakkında ise “Kulübün satılması için elinden geleni yapıyor” iddiaları ayukka çıktı.

“REKLAM YAPIYOR” SUÇLAMASI

Kulislerde her iki isim için de sert eleştiriler seslendiriliyor. Cengiz için “Şu ana kadar hep kamu işleri yapan biri başkanın kendisini ön plana çıkarmak istemesi yanlış. Galatasaray markasını kullanıp kendi reklamını yapıyor” ifadeleri kullanılıyor. Elmas hakkında ise “Hep hazıra konmuş bir yönetici. Şimdiye kadar hiç zorluk çekmemiş. O da kulübün satışından yana” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Kaynak: Diriliş Postası (Levent Gültekin)