Bursaspor'da Teknik Direktörü Şenol Güneş, takım kaptanı İbrahim Öztürk ve kanat oyuncusu Ferhat Kiraz'ı kadroda düşünmediğini yönetime iletti.

Edinilen bilgiye göre; son Eskişehirspor beraberliği takımdaki dengeleri değiştirdi. Buna göre Şenol Güneş, oynatmayı düşünmediği oyuncularla ilgili raporunu yönetim kuruluna sundu. Bunların başında da İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz'ı kadroda tutmamaya karar veren Güneş, daha sonra bu oyuncularla bir araya gelerek durumu anlattı. Bu gelişmeler üzerine futbolcular, akşam antrenmanına katılmadı.

Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı da Güneş'in raporunu sunmasının ardından toplantı yapmak için yönetim kurulu üyelerini Özlüce Tesisleri`ne çağırdı. Yönetim kurulunun, raporla ilgili karar alması bekleniyor.

ANTRENMAN DEVAM ETTİ

Bursaspor, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Teknik Direktör Şenol Güneş'in tesislerin terasından izlediği antrenman kıran kırana geçti.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmasıyla devam etti. Yeşil beyazlı takım, antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaparak maçın taktiği üzerinde çalıştı.

FERHAT VE İBRAHİM ANTRENMANA KATILMADI

Öte yandan Bursasporda her hangi bir sakatlığı bulunmayan İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz antrenmana katılmadı. Her iki futbolcuyla ilgili Bursaspor tarafından bir açıklama yapılmazken, Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımda istemediği oyuncuları yönetime bildirdiğini aktardı. Şenol Güneş'in bu futbolculara şans vermeyeceği öğrenildi.