Fenerbahçeli futbolculardan Hasan Ali ve Emenike, pazartesi günü Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçını kazanmak istediklerini söyledi.
    Fenerium mağazaları imza günü kapsamında bir alışveriş merkezinde taraftarların karşısına geçen ikili, burada bir açıklama yaptı.
    Takımın golcü futbolcularından Emenike, son dönemde göstermiş olduğu performanstan memnun olduğunu belirterek, "Dünya Kupası'nı oynadıktan sonra hazır geldim. Son derece iyi bir şekilde çalışmalarımı sürdürdüm. Geçen yıl takıma daha sonra katılmıştım. Rusya'dan buraya geldim, belki uyum sorunu yaşadım sezon başında. Fakat bu sezon onu da yaşamayarak hazır bir şekilde başlayarak performansımı iyi bir şekilde ortaya koyuyorum. Ben ilk Fenerbahçe'ye geldiğimde İsmail hocamız buradaydı, yardımcı antrenördü. Daha sonra tekrar takıma katıldım o yine buradaydı. Şu anda bizim teknik direktörümüz. Gerçekten çok iyi bir hoca. Onunla büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Onunla çalışmaktan dolayı çok mutluyum, onunla gerçekten iyi bir ilişkimiz var. Onun için, taraftarımız için hem de kulübüm için her şeyi yapmaya hazırım. Takımımızın günden güne daha iyi hale geldiğini düşünüyorum. Hergün takımımıza daha çok katkı vermeye gayret gösteriyoruz. Ben bunu çalışırken arkadaşlarımızın gözünden görebiliyorum. Sizler de sahada görüyorsunuzdur. O maça da en iyisini sahaya koymak için çıkacağız. Günden güne daha iyi duruma geliyoruz ve o maça kadar çok daha iyi duruma geleceğiz. Benim yapacağım sadece elimden gelenin en iyisini ortaya koymaktır. Kişiler hiç bir şekilde önemli değil. Burada takımın başarısı önemli. Sadece benim yapacaklarımla da bitmiyor bu iş. Tüm takım arkadaşlarımın ne yapacağı bu sonucu ortaya koyacak. Ben en iyisini yapmaya çalışacağım. Takım arkadaşlarımla birlikte güzel bir mücadele ortaya koyarak kazanmak istiyoruz."dedi.

    Sarı - lacivertli futbolculardan Hasan Ali, "Öncelikle iki senedir süper kupayı rakibimize kaptırdık. Bu sene kesinlikle kazanmak istiyoruz, lige moralli bir şekilde kupayla başlamak istiyoruz. Maçın geliri Soma'ya bağışlanacağı için çok mutluyuz. Böyle bir müsabakada bizim de mücadelemizle Soma'ya ufak da olsa bir yardımda bulunacağız." diye konuştu.