Galatasaray Yardımcı Antrenörü Gabriele Pin, Fenerbahçe derbisini kazandıkarı için takımda moralin üst düzeyde olduğunu ve Borussia Dortmund maçında da önemli bir skor almak istediklerini söyledi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynanacak karşılaşma öncesinde teknik direktör Cesare Prandelli, soğuk algınlığı nedeniyle basın toplantısına katılmayınca basının karşısına yardımcı antrenör Gabriele Pin çıkta ve soruları cevapladı. Pin, "Bizim için çok önemli olan bir maç oynayacağız. Bu maç öncesinde önemli bir galibiyetten geliyoruz. Moral olarak en üst düzeydeyiz. Her maçta adım adım ilerliyoruz. Yarın da umarım iyi geçer." dedi.

Pin, Arsenal ile oynadıkları maçın kendileri adına dönüm noktası olduğunu ve bir ders aldıklarını belirterek, "O maçtan birşeyler öğrendik. Sistem önemli olabilir. Takımın mantelitesi çok önemli. Hergün çalışıyoruz, daha da birbirine kenetlenen bir gruba sahibiz." diye konuştu.

Bir gazetecinin, 'Kağıt üzerinde rakibiniz favori gösteriliyor. Bu size nasıl etki yapacak?' sorusuna tecrübeli futbol adamı, "Böyle bir takıma karşı oynamak. Rakibine bile prestij veren takım. Biz kendi maçımızı oynamak istiyoruz. Önemli bir skor elde etmek istiyoruz. Umarım yarınki maçta sonuç iyi olur." diye cevapladı.