Süper Lig’de amansız bir şampiyonluk yarışının içinde olan Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlamasını da ihmal etmiyor. Uzun bir süredir teknik direktör Fatih Terim ile ortaklaşa transfer listesi oluşturan yönetimin ilk girişimini Kayserisporlu Deniz Türüç için yapması bekleniyor.

DENİZ’İN TERCİHİ ASLAN

Terim’in yönetime bildirdiği isimlerin en başında yer alan 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu için Sarı-Kırmızılı kulüp sezon bitmeden girişimlere başlama kararı aldı. Bu aceleciliğin akasında yatan sebep ise ezeli rakip Fenerbahçe’nin de oyuncu için temaslara başlaması oldu.

Sarı-Lacivertlilerin geçen hafta oynanan Kayseri maçında oyuncu için istekli olduklarını Sarı-Kırmızılı yöneticilere ilettiği öğrenildi. Buna karşın ligde son iki sezondur gösterdiği performansla birçok takımın ilgisini çeken Deniz Türüç’ün ise Galatasaray’a sıcak baktığı, kendisine ilk kez A Milli Takım formasını giydiren Terim ile çalışmayı istediği ifade edildi.

FATİH TERİM’İN HAYRANI

27 Mart 2017’de Moldova’yla oynanan hazırlık maçında ilk kez milli formayı giyen Deniz, Fatih Terim’e olan hayranlığını daha önce verdiği bir röportajda saklamayan Deniz, “Fatih Terim efsane bir teknik direktör. Onunla birlikte çalışmak benim için büyük bir gurur. Küçükken her zaman Fatih Terim’i izler, onu takip ederdim” sözlerini kullanmıştı.

Kaynak: Diriliş Postası (Suat Vilgen)