Vakıfbank, Voleybol Kadınlar CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi’nde Sırbistan ekibi Partizan'ı set vermeden mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

E Grubu ilk maçında Sırbistan'ın Partizan Vizura takımını 3-0 mağlup eden VakıfBank'ın Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Partizan genç ve iyi bir takım, fakat biz çok güçlü ve oldukça tecrübeli bir takımız. Bugün bütün oyuncularımız iyi oynadı ve kendilerine verilen görevi sahada en iyi şekilde yerine getirdi. Özellikle bu maçta sponsorumuz VakıfBank’a ve tabi ki taraftarlarımıza salonu şölene çeviren organizasyonları nedeniyle teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Milena Rasiç ise yaptığı açıklamada, “Partizan genç ve oldukça istekli bir takım ama bizde istediğimiz oyunu yansıtarak gücümüzü ortaya koyduk. Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız ilk maçı kazandığımız için oldukça mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte verdiğimiz mücadeleden dolayı çok gururluyum.” dedi.

VakıfBank, E Grubu ikinci maçında İtalyan temsilcisi Nordmecannica Piacenza ile 26 Kasım 2014 tarihinde deplasmanda karşılaşacak.