Comfydesk laptop soğutucu, laptop kullanım aşamasında alt kısmında kalan fanın kapanmasını engelleyerek hava almasını sağlayan şahane bir üründür. Bilgisayar altına konabilen ve taşınabilir fanlardan farkı ise katlanabilir ayakları olmasıdır. Bu sayede ister yatar pozisyonda ister otururken her şekilde rahatlıkla size uyum sağlamasını sağlayabilirsiniz. 3 farklı modeli bulunan bu ürün çok amaçlı kullanımı ile dikkat çekmektedir. Ürünlerin birbirinden farı ise model gelişmişliğidir. Alüminyum malzemeden yapılmış ve 15 kg taşma kapasitesi ile güçlendirilmiş ayakları sayesinde laptop soğutucu görevini yerine getirirken size rahatlık sağlayacak olan bu ürün hakkındaki tüm bilgilere sitemiz aracılığı ile erişim sağlayabilirsiniz. Ürün tasarlanırken tüm Laptop’lar ile uyumlu olacak biçimde 7-17 inç kullanım boyutlarına göre geliştirilmiştir.

Modeline göre ağırlığı fark eden bu soğutucular arasından size en uygun özellikte olanı tercih ederek rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz. Laptop’tan sonraki en iyi icat olarak siz değerli müşterilerimize sunduğumuz Comfydesk laptop soğutucu, bacakları kapalı konuma getirildiğinde oldukça ergonomik tasarıma sahip olduğundan rahatlıkla taşınabilir ve yer kaplamaz. Seçkin kitapçılarda ve mağazalarda satışa sunulan ürünümüzün fiyatları stabildir. Tekport ithalat ve ihracat firması tarafından üretilen bu ürün hayatınızı daha pratik yaşam koşuları altında devam ettirebilmeniz için özenle geliştirilmiştir. Türk Patent Enstitüsü tarafından patenti tarafımızca alınmış olan ürünümüzün benzer formatında pek çok farklı modeli geliştirilmiş ve farklı markalar kullanılarak piyasadaki yerini almıştır.

Bizler sizlere güvence ile sunduğumuz Comfydesk laptop soğutucu için garanti desteği sunuyoruz. Ürünü orijinalliği bozulmamış olarak tercih ederek çok daha uzun süre sıkıntısız kullanım sağlayabilirsiniz. Sosyal medya hesapları aracılığı ile de markamızı takip edebilir ve kullanıcıların olumlu yorumları ile daha güvenilir bilgiler edinebilirsiniz. Resmi web sitemiz üzerinden satışa sunduğumuz ürünümüz için cazip fiyat avantajları ve kargo fırsatı da siz değerli müşterilerime tanınan ayrıcalıklar arasındadır. Comfydesk laptop soğutucu da bir dünya markası haline gelen ürünümüz ile hem konforunuzdan vazgeçmeyecek hem de bilgisayarınızla kesintisiz saatler geçirebileceksiniz. Fan özelliği ile bilgisayarınızın da uzun ömürlü kullanımına olanak sağlamaktadır.