Tüketicilerden aldığı ilhamla değişimi odağına koyan Beko yepyeni ve çok özel bir sayfa açarak logosunu yeniledi. Yenilenen Beko, çok özel beyaz eşya kampanyaları hazırladı.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte kombisini değiştirmeyi düşünenler için Beko kombiler 1 yıl ek garanti, 1 yıl bakım ve anahtar teslim hizmet paketi fırsatıyla sunuluyor. Kombi kampanyası kapsamında kombi keşif hizmeti, ürün nakliyesi, kombi montajı, kombi montaj seti ve eski kombi sökümü gibi hizmetler ücretsiz olarak veriliyor.

Beko hermetik kombi modelleri Avrupa 92/42/CEE standartlarına göre 3 yıldızlı enerji verimliliği ile sınıfının en yüksek verim değerine sahip. Beko yoğuşmalı kombi modelleri ise Avrupa 92/42/CEE standartlarına göre 4 yıldızlı enerji verimliliği ile değerlendirilmiş bulunuyor.

Beko kombiler sahip oldukları mikro işlemcili ana kart sayesinde sorunsuz ve güvenli bir şekilde çalışıyor. Doğalgaz veya LPG yakmaya uygun brülör grubu üst kısmı paslanmaz çelik yapısı sayesinde uzun ömürlü bir yapıya sahip bulunuyor. Alevle temas eden ana eşanjörün ısı dayanımı yüksek olduğu için daha ince bir yapıda üretiliyor. Bu özellik sayesinde yanma odasında yakılan gazın sıcaklığının ana eşanjör içerisinden geçen suya daha hızlı transfer edilmesi sağlanıyor.

Beko kombi modelleri ve kombi fiyatları hakkında detayı bilgiye www.beko.com.tr adresinden ulaşılabilir.