Antalya Döşemealtı'nda yaz kurslarına devam eden 714 öğrenci sertifikalarını aldı. 13 farklı branşta 2 ay süren eğitimler sonunda eğitmen ve antrenörlere de plaket verildi.

Döşemealtı Belediyesi Düzlerçamı mesire alanında düzenlenen tören öncesinde öğrenciler eğlendi. Öğrencilere Belediye Başkanı Turgay Genç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar da katılarak onlarla voleybol, basketbol ve futbol oynadı.

Etkinlik kapsamında yeni açılan branşlardan judo, karate, badminton ve muay thaide öğrenciler yeteneklerini sergiledi. Müzik eğitimi alanlar da öğrendikleri türküleri icra etti. Törende konuşma yapan Başkan Turgay Genç, Döşemealtı'nın okullarıyla üniversiteleriyle tam bir eğitim kampüsü olacağını söyledi. Bu konuda Antalya'ya ve Türkiye'ye örnek bir alan olacağını dile getiren Genç, bununla ilgili her türlü yatırımda da Döşemealtı Belediyesi olarak geri adım atılmayacağının altını çizdi.

    Törenin ardından kursa katılan öğrencilere ve velilere Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan öğle yemeği ikram edildi.

    'Yaz Kursları Bitiş' törenine Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ali Eryılmaz, Döşemealtı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahir Tayaz ile çok sayıda veli katıldı.