Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankası ile Valilik bünyesinde faaliyet gösteren, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) arasında işbirliği yapılması için çalışma başladı.

Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyet üyeleri, Hayat Ağacı Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Gıda Bankası ile SYDV’nın işbirliği içinde çalışması için görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarete, aynı zamanda Sivas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyet üyeleri olan Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sefer Buğrul, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Akpolad ve Mevlana Mahallesi Muhtarı Kazım Güzel katıldı.

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten, Hayat Ağacı Derneği ve Sivas Gıda Bankası hakkında misafirlere bilgi verdi. Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu tarafından Türkiye’ye örnek gösterilen Sivas Gıda Bankası’nın, insan onurunu rencide etmeden faaliyet göstermesi sebebiyle memnuniyetini belirterek, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ise Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyet üyeleriyle birlikte Hayat Ağacı Derneği’ni ziyaret ettiklerini belirterek, bu vesileyle Hayat Ağacı Derneği’nin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile işbirliği içinde çalışmasını sağlamak üzere görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.