Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, sosyal yardımlaşma kapsamında şube bünyesinde oluşturduğu ‘Sevgi Butiği’ ile ihtiyaç sahiplerine Kurban Bayramı öncesi gıda ve kıyafet yardımında bulundu.

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Gülay Aslan, İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Yönetim Kurulu Üyesi Emire Kat ve Şube Kadın Kolları Başkanı Gökhal Dalkılıç ile Kızılay Sosyal Hizmet görevlileri tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek, gıda ve giyecek malzemelerinden oluşan yardım malzemeleri dağıtıldı. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Gülay Aslan, Sevgi Butiği Projesi'nin benzerlerinin bazı Kızılay şubelerinde başarı ile uygulandığını, İskenderun şubesinin de bu proje içerisinde yer aldığını ifade ederek, şubenin bu çalışmada genel merkez tarafından destekleneceğini ifade etti.

Şube Başkanı Ümit Günay ise 'Sevgi Butiği' projesinin imkanı olan insanlardan alınan yeni giyeceklerin ihtiyaç sahiplerine aktarılması olduğunu ifade ederek, bu projenin hayata geçmesi konusunda destekleri için başta Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Gülay Aslan ve İstanbul Merter, Tuzla ve Kayseri şube başkanlıklarına teşekkür etti. Başkan Günay, İskenderunlu hayırseverlere, "Bir bayramlık da ihtiyaç sahipleri için alalım." diyerek, yardımlaşmaya davet etti.