Antalya Manavgat Belediyesi, 126 çocuğu sünnet ettireceğini bildirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, bu sene 12 Eylül tarihine kadar ilçede 126 çocuğu sünnet ettireceklerini söyledi. Başkan Sözen, çocukların sünnetlerinin Manavgat Devlet Hastanesi, Özel Akdeniz Hastanesi ve Hisar Tıp Merkezi'nde sürdüğünü kaydetti. Kayıt yaptıran 126 çocuğun sünnetlerinin 12 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirten Sözen, sünnet olan çocukları sünnet oldukları hastanede ziyaret ederek ailelerini tebrik etti. Sözen, sünnet sonrası ağlayan çocukları ise teselli etti.

Belediye olarak sünnet şölenlerine özel önem verdiklerini belirten Sözen, çocukların hayatlarında kalıcı mutluluklar yaşayacakları etkinlik için imkanlarını seferber ettiklerini ifade etti.

Toplu sünnet şölenini 12 Eylül'de yapacaklarının altını çizen Sözen, "Geleneksel hale getirdiğimiz toplu sünnet şölenimiz bu yıl da çok ses getireceğine inanıyoruz. Ailelerimize katkıda bulunmak amacıyla yaptığımız organizasyonumuzda hiçbir şey eksik olmayacak. Çocuklarımızın en hijyenik ortamlarda sünnet olmasını sağlayarak katkıda bulunan hastanelerimiz ve hekimlerimize teşekkür ediyoruz. Tüm Manavgat halkımızı 12 Eylül'deki toplu sünnet şölenimize bekliyoruz." ifadesini kullandı.