Merve Eğitim Kurumları’nda eğitim gören 300 öğrenci, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) yerleştirme sonuçlarına göre liselere yerleşti.

Merve Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı ve Eğitim Koordinatörü Ahmet Er, değişen sınav sisteminin okullarının başarı geleneğini değiştirmediğini söyledi. Er, “Öğrencilerimiz yakaladıkları başarı ile bizleri gururlandırdı. Yerleştirme sonuçlarına göre 300 öğrencimiz liseye yerleşti. Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Merve Eğitim kurumları olarak TEOG yerleştirme sonuçlarına göre 56 öğrenci Fen Lisesi, 155 öğrenci Anadolu Lisesi, 63 öğrenci Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 öğrenci Sağlık/Anadolu Teknik Liseye ve 11 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi’ne yerleşme başarısı gösterdi.” dedi.

Ahmet Er, Özel Merve Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerin sadece okul ve sınavlarda değil, hayatın her aşamasında başarılı olmaları için çabaladıklarını ifade ederek, “Bu doğrultuda öğrenci, veli, öğretmen arasında sürekli olarak iletişim halindeyiz. Başarımızın arkasında “kazanmak” yerine “başarmak” felsefesi yatıyor. TEOG sınavındaki başarılarından dolayı bütün öğrencilerimizi kutluyor, bu süreçte çocuklarına destek olan velilerimize ve gecesini gündüzüne katan fedakâr öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” diye ifade etti.