İzmir’in Kınık ilçesinden Samsun'un Terme Kaymakamlığına atanan Kaymakam İlyas Gün göreve başladı.

Kaymakam İlyas Gün makamında hayırlı olsun için gelen ziyaretçileri kabul etti. Karadeniz’in eşsiz güzelliğine sahip bir ilçede olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten İlyas Gün, görev süresi boyunca sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları, siyasiler ve her kesimden insanla istişareye önem vereceğini söyledi.
Çalışmak için burada olduğunu belirten Gün, "Hep birlikte sorunların üstesinden gelebiliriz. Çalışmaya ve başarıya inanan bir insan olarak başarılı ve gayretli insanlarla her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz, yeter ki buna inanalım." ifadesini kullandı.

İlçenin sorununu kendi sorunu olarak kabul edip çözümü noktasında gayret göstereceğini söyleyen Gün, "Terme’yi iyi konuma taşıma noktasında gayret içerisinde olacağımızı, bu süreçte istişareye önem vereceğimizi, dinleyip anlayıp meselelerin ne olduğunu idrak edip, bunun çözümü noktasında gayret göstereceğimizi ifade etmek istiyorum. Elbetteki bir takım problemler, sorunlar olacak. Bunlar el birliği ile çözülebilecektir. Mutlaka bu çalışmaları yaparken birlikte çalışmaya önem vereceğiz. Hemşehrilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Hepsine işlerinde, mesleklerinde bol ve hayırlı kazançlar diliyorum. Umarım Terme’ye iyi ve güzel hizmet ederiz. Taş üstüne taş koyma türünden bir idarecilik anlayışı içerisinde hizmet etmek gayreti içerisinde olacağız. Bunu yaparken de her yapılan işin insani olmasına ve adaletli olmasına dikkat edeceğiz." dedi.