Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, Endolift ile basit bir yüz germe operasyonu kesme işlemi yapılmadan mümkün olduğunu söyledi.

Dermaslim Estetik Ve Güzellik Merkezinden Medikal Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, “Ameliyatsız yüz gerdirme. Yüzlerinin gergin ve güzel görünmesini isteyenlerin sürekli çare aradığı bu günlerde bir yöntem daha karşımızda. Endolift basit bir yüz germe operasyonu kesme işlemi yapılmadan Derideki minik deliklerden girilerek doku istenen oranda çekiliyor ve sonuç mükemmel” dedi.

Ameliyatsız Yüz Gerdirme (Endolift ) Hangi Durumlarda Yapılır?

Zaman ilerledikçe yüzün yer çekiminin etkisi ile sarkmaya başladığını, kemikler eriyerek yüzün dolgun dokusu ve sertliği yerini boş yaşlanmış bir görünüme bıraktığını ifade eden Dr. Atalan, “Kaybedilen dokunun geri gelmesi yani doldurulması artık o kadar da zor değil. Yaş kaç olursa olsun sarkma ciltte çok fazla yok ise herhangi bir işlem uygulanmaz. Çünkü belli bir süre beklenir ve sarkmalar iyice belirginleşince tekrar gelinip kontrol edilmesi istenir ya da herhangi bir kesme işlemi olmadan yağ ve dolgu enjeksiyonu uygulanır. Ama edolift en doğru yöntemdir. Yüzdeki her türlü sarkma bu yöntemle toparlanır” açıklamalarında bulundu.