İslam'ı mizahi üslubuyla insanlara sevdirmeyi yaşam tarzı haline getiren Çantacı Necmi Abi, edindiğimiz bilgilere göre şuan hasta olarak evinde yatıyor. Çantacı Necmi Abi olarak kamuoyunca bilinen Necmi İlgen, sevenlerinden ise dua bekliyor.

HASTALIĞI DA MİZAHLA KARŞILADI

Mizahi ifadeleriyle kamuoyunun beğenisini toplayan Çantacı Necmi Abi, Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri'nin Risale-i Nur eserlerinden aldığı ilhamı, mizah ile insanlarla paylaşıyordu. Çağla Şikel ve Alişan'ın Show TV'de ki programına birçok kez konuk olan Çantacı Necmi Hoca olarak anılan İlgen, bu programlardan sonra Beyaz Gündem mikrofonlarından verdiği röportajla da ziyaretçilerimizle buluşmuştu.

Çantacı Necmi Hoca, geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçirmiş ve sevenlerini üzmüştü. "Azrail bir uğradı, geçti" diyerek mizahi bir üslupla geçirdiği kalp krizine işaret eden İlgen, hastalığın nimetlerinden de bahsetmişti. Hastalar Risalesi'nden aldığı ilhamla hastalığı gülerek karşılamıştı.

DUA BEKLİYOR

Edindiğimiz bilgilere göre şuan hasta olan Çantacı Necmi Abi, evinde istirahat halinde bulunuyor. Öte yandan, Çantacı Necmi Abi'nin sevenlerinden dua beklediği kaydedildi.

Kaynak: Beyaz Gündem