Bakırköy'de hizmet veren halı yıkama firması halıları otomatik halı yıkama makinesinde yıkayarak hem zamandan kazanıyor hem de halıları gerçek temizlik ile buluşturuyor. Sizlere halı yıkama sektöründe hizmet veren Bakırköy Gül Halı Yıkama fabrikasını tanıtmak istiyoruz.

Halı yıkama işinde müşterilerin en çok şikayet ettiği konulardan biri halıların çok geç teslim edilmesidir. Özellikle ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde sık sık bu şikayetleri duyarız. Bir çok ev hanımı bu konudan şikayetçi olmuş ve halı yıkama firmasını değiştirmiştir. Ancak Bakırköy Gül Halı Yıkama fabrikası bu soruna eğilerek çözüm üretmeyi başarmıştır. Otomatik halı yıkama makinesi ile hızlı ve titiz bir şekilde yıkanan halıları kapalı kurutma odalarında kurutarak kısa zamanda halıları teslim etmektedir.

Otomatik makinelerde halı yıkama

Bakırköy Gül halı yıkama firması otomatik halı yıkama makinesi ile halıları yıkayarak büyük bir tasarruf sağlamıştır. Bu kapsamda sorunlardan biri olan halıların geç teslim edilmesi konusu üzerine eğilmiş ve bir kaç yıldır otomatik halı yıkama makinesi ile halıları yıkamaya başlamıştır. Firmadan aldığımız bilgiler neticesinde halıların küçük el makineleri ile hızlı yıkanması halının tam anlamıyla temizlenmesinin önüne geçmektedir. Ancak otomatik halı yıkama makineleri ile yapılan temizlikte halının her noktasına eşit bir şekilde yıkayarak tam anlamıyla temizlik sağlanmış olur.

Bakırköy'de hizmet veren firma hem sektöre örnek olması amacıyla hem de daha kaliteli bir iş çıkarmak adına otomatik makine yanında, hav kabartma ve toz alma makinesi, kapalı kurutma odaları gibi ayrıntılara da önem vermiş ve kaliteli halı yıkama için büyük çaba harcamaktadır. Hav kabartma ve toz alma makinesi ile yıkanan halıların hav yükseklikleri kabartılmakta ve halıya yeni bir görünüm katılmaktadır.

Firma yetkilisi ayrıca halıları nasıl yıkadıklarını şu şekilde anlatmaktadır.

"Firmamız halıları profesyonel bir halı yıkama sistemi ile yıkamaktadır:

Evrak karşılığında adresten halılar alınır.
Fabrikamızda hassas halılar ayrılarak elde yıkama bölümüne diğer halılar da makinede yıkamaya verilir.
Yıkama aşamasında otomatik makine ile hem hızlı hem daha temiz bir şekilde halılar yıkanır.
Bu aşamada kullandığımız halı yıkama şampuanları ile halıda renk solması gibi sorunlar oluşmaz.
Yıkanan halılar sıkma makinesinde sıkılır ve kurutma odalarına askılara asılır.
Kapalı kurutma odalarında kuruyan halılar kontrol edilerek paketlenir."

Profesyonel bir halı yıkama nasıl olmalıdır?

Firma profesyonel bir halı yıkama nasıl olmalıdır sorusuna şu şekilde cevap veriyor:

"Bir çok tüketici halıları yıkatmak için ilk olarak fiyatı araştırmaktadır ve bilinçsizce en ucuz yıkayan firmayı tercih etmektedir. Ancak sorunlar bu aşamadan sonra başlamakta ve halının geç gelmesi, halıda renk bozulması hatta bozulma gibi sorunlar sıralanmaktadır. Oysa ki tüketici firmaya nasıl yıkadığını, ne zaman teslim edeceğini ve yıkama aşamasında neler kullanacağını sorsa daha iyi bir seçim yapacaktır. Bakırköy Gül Halı Yıkama olarak tavsiyelerimiz bu soruları mutlaka firmaya sormalarıdır. Profesyonel halı yıkama için iyi bir halı yıkama uzmanı, halı yıkama şampuanları, tesisin bu iş için elverişli olması ve en önemlisi firma tüm çalışanlarının bu işi severek yapmalarıdır. Güler yüzlü bir müşteri temsilcisi de müşteriye değer vererek, müşteride güven duygusunu geliştirmelidir."

Bakırköy Gül Halı Yıkama fabrikası müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Resimlerde de göreceğiniz üzere tesislerinde profesyonel bir halı yıkama tesisinde olması gereken tüm makineler mevcuttur. Firma web sitesi iletişim sayfasını şu linkten ulaşabilirsiniz.