Pazar Genç Radyo yayın için tüm hazırlıklarını tamamladığını açıkladı. Radyo 91.4 MHz. frekansı üzerinden Rizelilere merhaba diyecek.

Pazar Genç Radyo aslında yeni yayına giren bir radyo değil, ancak yeniden yayına giriyor demek daha doğru olur. Rize’nin ilk özel radyosu olma özelliğine sahip Pazar Genç Radyo, 1992 yılında kurulmuş, Pazar ilçesinin en çok dinlenilen radyosu olmuştu.

Kısa sürede Rize'nin önde gelen radyo markası olmayı başaran Pazar Genç Radyo, yaşanılan sıkıntılar nedeniyle radyonun yayınlarına bir süredir ara vermişti. Ancak sevilen bir radyo olması nedeniyle, yeniden yayına girme kararı aldıklarını belirten radyonun Yayın Sorumlusu Ahmet Furuncu, radyonun yeniden yayınabaşlaması için gerekli hazırlıkları tamamladıklarını kaydetti.

Rize ve ilçelerinden dinlenebilecek olan radyonun test yayınları devam ediyor. Rizeli dinleyicileriyle, yine Rize'nin en çok dinlenen radyosu olmayı başaracaklarına olan inancını hatırlatan Furuncu, Pazar Genç Radyo'yu internetten ve mobil uygulamalardan da dinlemenin mümkün olacağını ifade etti.

Kaynak: Beyaz Gündem