Mobil Shop internet sitesiyle verdiği hizmetle artık Apple ve Samsung aksesuarlarını orjinal ve garantili şekilde ziyaretçilerine sunuyor. Orjinal olmayan ürünler birçok açıdan cihaza zarar verdiğinden Apple iPhone ve Samsung orjinal ürünlerine artık daha fazla ilgi duyuluyor.

Resmi ithalatçı firma olan Mobil Shop yoğun talep gören bu ürünleri daha uygun fiyata ve aracılar olmaksızın direkt olarak müşterilere sunmasıyla öne çıkıyor. Bu ürünler arasında daha en çok dikkat çeken ürünler ise şarj, usb kablo ve kulaklık gibi aksesuarlar. Bu öne çıkan ürünleri inceledik ve orjinal ürünlerin farkını anlamaya çalıştık.

HIZLI ŞARJLA BATARYANIZA VEDA ETMEYİN

Samsung hızlı şarj cihazı çok ilgi gören ürünler arasındadır. Ancak genellikle orjinal olmayan veya orjinal olarak ifade edilmesine rağmen güvenilir olmayan ürünler Samsung telefonlara ciddi zarar veriyor.

Bu nedenle birçok markada ve cihazda olduğu gibi Samsung ürünlerinde de şarj cihazlarının orjinal olduğundan emin olmak, telefonunuzun batarya ömrünü koruduğu gibi telefonunuza herhangi bir uyumsuzluk ve tehditte oluşturmuyor.

 
ORJİNAL APPLE ÜRÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Apple ürünlerinde en çok satanlar arasında ise Apple iPhone kulaklık ve Apple USB kablo öne çıkıyor. Elbette orjinal olmayan birçok piyasada ki ürün cihazlara zarar verdiği gibi kullanım konforunu da zayıflatabiliyor.

Apple iPhone kulaklık resmi firmalar ve orjinal ürünler tercih edilmediğinde ses kalitesini bozmaktan, donanımsal tahribatlara kadar cihazda birçok probleme kaynaklık yapabiliyor.