Evlerimizde, iş yerlerimizde şehrin bir çok noktasında elektirik su ve diğer tesisat alt yapı sistemleri bulunmaktadır. Tesisat sistemleri arasında zamanla en çok aşınan ve yenilenmesi beklenen ve problem çıkaran alt yapı olarak su tesisatları görülmektedir. Bu tesisatlar zamanla eskiyebilir ya da zarar görebilmektedir. Düzenli bakımlarının yapılması ve temizlenmesi su tesisatlarını yapısal ve sağlık açısından daha sürdürüebilir kılacaktır.

Tesisatçı

Tesisatçılar bünyesinde çalışan tesisatçılar genellikle 25-30 yaş ortalamasına sahip genç ve uzman kişilerden oluşmaktadır. Tesisatçı, tuvalet tesisatçısı, banyo tesisatçısı, mutfak tesisatçısı logar tesisatçısı ve kanalizasyon tesisatçısı olmak üzere bir çok ana dalda hizmet veren alanında uzman kişilerle çalışan ekipleren oluşmaktadır. İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin bütün illerine hizmet veren kurumsal tesisatçı olarakta bilinen vizyon tesisatçı uygun fiyatlara 30 dakikalık hızlı servisi ile hizmet vermektedir.... Uzman tesisatçılar sayesinde aşılması ve onarımı zor bir çok tesisat işlemi kolaylıkla ve hızlıca yapılmaktadır.  Bir çok su tesisatı probleminde, özellikle tıknıklık açma gibi zor hususlarda robotlar sayesinde kolaylıkla ve hızlı çözüm sağlayabilimektedir. Bu nedenden dolayı uzman tesisatçılar tarafından yapılması gereken işleri sizler yapmaya çalıştığınızda daha çok problemle karşılaşabilirsiniz...

Tıkanıklıklara nelerin sebep olduğunu bilmeden daha çok ulaşılamaz noktalara götürmeden önce sıhhi tesisatçılar sayesinde kırmadan tesisat hizmeti alabilirsiniz. Sıhhi Tesisatçılar sizlerin sahip olmadığı özel ekipmanları sayesinde kırmadan gider açma, kırmadan su kaçağı tespiti gibi bir çok tesisatçı hizmetlerine imza atabilirler.

Pendik Tesisatçı

Kuruluş ilçesi itibari ile 13 araçlık filosuyla hizmet veren  Vizyon tesisatçı firması sayesinde 30 dakikalık tesisatçı servisleriyle robot ile tıkanıklık açma  ve diğer tesisat problemlerine çözüm bulabilirsiniz. Kimyasal çözücülerin kullanımı tesisat hatlarınıza zarar vermektedir. Bu tarz tıkanıklık açma işlemleri ilerleyen zamanlarda daha çok tahribata sebep olabilmektedir.

Pendik yapısı itibari ile gelişmekte olan ve kentsel dönüşüm ile yeni yapılara kavuşmaktadır. Fakat pendik tesisatçı olarak pendikte ki su tesisatı problemleri hala üst seviyelerdedir. Bunun başlıca sebepleri eski yapıların henüz sayısı azalmamıştır. Zamanla aşınan su tesisatı hatları problem yaratabilmektedir. Özellikle yeni yapılarda kullanılan ucuz işçilik ve kötü tesisat malzemeleri sebebi ile pendik tesisatçı olarak 7/24 hizmet vermekteyiz. Pis su kameraları, robot ile tıkanıklık açma hasar tespiti ve yeniden tesisat kurulumu yapılabilmektedir. Ayrıca Kırmadan robot ile tıkanıklık açma işlemi artık çok daha kolay !
Vizyon Tesisatçı