Bayanlar kadar baylarda hayatlarının en özel günlerinde kusursuz bir imaj elde etmek için damatlık seçimlerinde dikkatli olmaktadırlar. Farklı beden aralıklarında bulunabilen modellerde beyaz, indigo, mavi, gri, füme, kahverengi, bordo, lacivert, siyah renk seçenekleri ile farklı tasarımlarda sunulmaktadır. Düğün konseptiniz için en uygun tasarım ve renkleri bulabilmek için kendi tarzınıza uygun modeller arasından seçimler yapmalısınız.

Papyon ya da kravat kullanımları modellerde farklılık oluşturan en önemli kriterler arasında yer alır. Şalyaka iki parçalı modellerin yanı sıra, çıkma şal yaka seçeneklerde oldukça tarz çeşitler olmaktadır. Renk olarak genellikle düz siyah ya da lacivert takımlar ağırlıkta olsa da mavi, siyah pantolon üzerine bordo ceketler de oldukça şık kombineler oluşturmaktadır. Yelekli modellerde farklı detaylar olmakta ve
damatlık modellerinde kullanılan kravat ya da papyonlar saat, mendil gibi çeşitli aksesuarlarla kombine olarak çok daha şık kullanımlar ortaya çıkarmaktadır.  Parlak modeller uygun konseptler damat adaylarına oldukça lüks bir ifade katabilmekte ve genellikle salon düğünlerinde tercih edilmektedir.

Kır düğünlerinde daha doğal renkler tercih edilebilir; mavi, bordo ve beyaz ceketlerle kombine edilen siyah ya da lacivert pantolonlar da kusursuz imajınızın en önemli parçası olabilecektir. Bu alanda
 adresi içerisinde farklı renk ve modellerde geniş bir ürün yelpazesi bulabilir ve oldukça ekonomik fiyat aralıklarında alışveriş imkânı elde edebilirsiniz.