Tırnak tasarım modasında en yeni ve en çok tercih edilen ürünlerden biri olan nail box sayesinde tırnaklar birbirinden hoş görünümlere sahip olabilir.


Nailbox tırnak tasarım seti tırnaklarda farklı desenlerin kullanılarak ilginç görünümlerin ortaya çıkmasını sağlar. Özellikle düz oje sürmekten sıkılanlar ya da hoşlanmayanlar için son derece renkli bir ürün olan nailbox evde bulunan farklı renkteki ojelerle daha canlı hale getirilebilir. Setin kullanımı için gerekli tüm ürünler paketin içinde yer almakta olup bunun haricinde sadece istenilen renkte bir ojeye ihtiyaç vardır. Bunun ne renkte olacağı ise tamamen kişinin zevkine bırakılmış bir durumdur. Aynı zamanda setin içinde yer alan tasarım paletinin deseni de isteğe bağlı olarak tercih edilebilir. Buna yönelik olarak nailbox için beş tane farklı tasarım paleti vardır ve bunlar numaralandırılarak birbirinden ayrılmıştır. Bunlardan biri seçilir ve sipariş esnasında seçilen desenin numarasının doğru şekilde belirtilmesi gerekir.


Nailbox Tırnak Seti Nasıl Kullanılır?


Nailbox tırnak seti kullanımı oldukça kolay ve basittir. İlk olarak tırnağa oje sürülür. Daha sonra desen paletinde yer alan çok sayıda desenlerden biri seçilir ve seçilen desenin üzerinden ojeyle geçilir. Desenin üzerinde fazlalık olan ojenin alınması için sette yer alan spatula kullanılır ve desendeki fazla oje spatula ile sıyrılır. Bu işlemin ardından tırnak tasarım setinin içinde yer alan son parça olan damga bu desen üzerine bastırılır ve damga desenli hale gelir. Baskı boya mantığı ile yapılan bu tasarım için desenli damga tırnağa bastırılarak bir süre beklenir. Bu süre içerisinde damgada bulunan desen tırnağa geçer ve böylece işlem istenilen şekilde tamamlanmış olur.


Nailbox seti ile istenilen tüm ojeler kullanılabilir. Kullanılan oje ne kadar kaliteli olursa yapılan baskının kalitesi de o kadar fazla olacaktır. Setin içerisinden çıkan desen paleti ve silikon damganın kullanım ömrü kullanım şekline bağlıdır. Her kullanım sonrasında gerekli temizlik işlemi aksatmadan yapılırsa ürünlerin her biri daha uzun süre kullanılabilir. Bu temizlik işlemi için bir pamuk ve asetona ihtiyaç vardır. Oje çıkarma işlemi ile benzerlik gösterir. Nailbox nasıl kullanılır sorusunun cevabı bu şekildedir.


Nail box seti internet üzerinden verilen siparişle alınır. Verilen siparişler genellikle aynı gün içerisinde kargoya verilir ve yaklaşık üç iş günü içerisinde belirtilen adrese teslimat yapılır. Ürünün hem teslimatı hem kullanımı kısa süre içerisinde tamamlanır. Aynı zamanda site üzerinden verilen siparişlerde güvenli alışveriş prensibi geçerlidir. Bu sayede kampanyalı fiyatlarla istenilen sayıda nailbox seti sipariş verilebilir. Toplam beş tane desen paletinin olması sayesinde herkes kendi zevkine en uygun olan desenleri seçip tırnaklarına yapabilir. Her tırnağa farklı desen uygulandığında daha hoş bir görünüm elde edilecektir.