Beşiktaş kulübü, ara transfer dönemi için gündemini hızla geliştiriyor. Arayışlarına devam etmekte olan Beşiktaş, gözünü yeni isimlere diktiğini de açıkladı. Siyah beyazlı kurmaylardan gelen son açıklamalara göre Mario Mandzukic konusunda büyük bir aşama kaydedildi. İki taraf arasında yakın zaman içerinde imzaların atılabileceği konuşulmaktadır. Yeni isimler için harekete geçen siyah beyazlı ekip, gözünü Almanya’ya çevirmiş durumda. Birçok gurbeti futbolcumuzun da yer aldığı Almanya futbol ligleri, yetenekli oyunculara sahip oldukları için teknik direktör Sergen Yalçın’ında bir numaralı merkezlerinden biri halini almış durumdadır. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın son yayınladığı rapora göre 3 gurbetçi genç yıldız, Beşiktaş kulübünün yakın markajı içerisinde. İsimleri ve detayları sizler için hazırladık.

Beşiktaş Ara Transfer Döneminde İşlemlerine Hız Kazandırdı

Ara transfer dönemine oldukça hızlı giren Kara Kartal, Mario Mandzukic bombasından sonra takıma yararlı olacak yeni isimlerin transfer edilmesine de büyük bir özen göstermektedir. Siyah beyazlı kurmayların son açıklamalarına göre özellikle yerli oyuncu takviyesi ile ilgilendikleri bilinmektedir. Bu bilgiler ışığında siyah beyazlı ekibin son durak olarak gözünü Almanya’ya çevirdiği de sızdırılan bilgiler arasında. Beşiktaşlı teknik adam Sergen Yalçın, Almanya’da top koşturan gurbetçi futbolcuların peşinde olduğunu da açıklamıştı. İşte siyah beyazlı ekibin transfer listesinde yer alan ve görüşmeye başlanan bomba isimler;

Kenan Karaman: Beşiktaş’ın ara transfer döneminden beri takip altına aldığı ve işlemleri hızlandırdığı isimlerden biri de Kenan Karaman. Listenin başında yer alan futbolcu, Sergen Yalçın için de olmazsa olmaz isimlerden biridir. Kenan Karaman, uzun yıllar Almanya’da Stuttgart forması giymiştir. 26 yaşında olan genç futbolcu, gol ve asist yetenekleri ile Almanya’da oldukça ses getirmiştir. Kenan Karaman’ın sezon sonunda Stuttgart ile olan sözleşmesinin bitecek olması, Beşiktaş tarafının elini güçlendiren durumlardan biri olmuştur. Oldukça başarılı bir futbolcu olan Kenan Karaman hem sol kanat hem de forvet pozisyonlarında görev yapabilmektedir. Çok yönlü yetenekleri ile göz dolduran Karaman’ın Beşiktaş kulübüne oldukça iyi geleceği kulisler arasında konuşan bir detaydır.

Salih Özcan: Kara Kartal’ın yakın markaj içerisinde aldığı isimler arasında Salih Özcan’da yer alıyor. 22 yaşında olan genç yetenek, oldukça ümit vadeden performansları ile öne çıkmaya devam ediyor. Almanya’da Köln formasını terleten Özcan, sergilediği futbol ile görenleri hayran bırakmaktadır. Almanya altyapısından yetişip ülke futbolunda başarılı bir çizgi çizdiği için birçok kulübünde merceği altında yer alıyor. Almanya U-21 takımında kaptan olarak görev yapan Salih Özcan, Kara Kartal ile temasa geçtiğini ve anlaşma aşamasında olduklarını da resmen açıklamıştır. Beşiktaş kurmaylarının da yakın zaman içerisinde imza için masaya oturmaları ve Özcan transferini bitirmeleri bekleniyor. 22 yaşındaki genç yetenek hem ofansif hem de defansif pozisyonlarda forma giyebilmektedir. Çok yönlü yeteneklere sahip olduğu için teknik patron Sergen Yalçın tarafından da ısrarla istenmekte olduğu biliniyor.

Levin Öztunalı: Ara transfer döneminde yer alan Beşiktaş takımı ile adı geçen bir diğer oyuncu da Levin Öztunalı. Almanya’da top koşturan gurbetçi isim, sağ kanat bölgesinde gösterdiği performans ile yıllardır göz dolduruyor. Kariyerine Hamburg takımının altyapısında başlamış olan oyuncu, Almanya Milli Takımı için de birçok kez forma terletmiştir. 24 yaşında olan genç yetenek, Hamburg altyapısından sonra Werder Bremen takımında transfer olmuştur. Şu an Mainz takımında forma giyen Levin Öztunalı’nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Buna istinaden Beşiktaş takımının devre arasında Levin Öztunalı’yı renklerine bağlayabileceği kulislerde konuşulan bir bilgi olarak aktarılmaktadır.