İş yerlerindeki kirli havanın yenilenmesi için, vantilatör, ısıtarak veya ısıtmadan doğal akım veya etkin basınç yardımı ile ortamdan kirli havanın emilerek dışarı atılması veya ortama taze hava verilmesi amacıyla kurulan mekanik sistemlere endüstriyel havalandırma sistemleri denir. Havalandırma sistemlerinin, ortamdaki havanın sürekli yenilenerek taze tutulması, nem ve sıcaklığın en uygun seviyede tutulması, patlama ve yangın tehlikesinin azaltılması ve bunun gibi birçok faydası vardır. Ali İhsan Gürsöz tarafından 1950 yılında İzmir’de sıhhi tesisat, çatı ve oluk işleri yapmak üzere kurulan ve 1992 yılından itibaren bir aile şirketine dönüştürülen Nursaç Endüstriyel Havalandırma firması kendini sürekli yenileyerek sektörde haklı bir yer edinmiştir.

Misyon ve Vizyon

Havalandırma sistemleri konusunda öncelikli hedefleri arasında yenilikçilik ve girişimcilik bulunan Nurtaç Endüstriyel Havalandırma, gerek teknik alt yapısı gerekse bilgi ve deneyimi ile kalite sağlamada başarısını ispat etmiştir. İnsan merkezli felsefesi ile güler yüz, iş ahlakı, mesleki tecrübeyi ön plana çıkarmaktadır. Bireysel ve kurumsal müşterilerin sektörel ihtiyaçları yakından takip edilmekte, kaliteli ve hızlı bir hizmet anlayışı ile ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Pnömatik Nakliye Sistemleri ve Makine İmalatları, Endüstriyel Havalandırma ve Tozsuzlaştırma sistemleri hizmet verilen alanlardır. Teknik bilgi ve deneyimin kalite sağlamadaki önemini bilerek hareket eden Şirket, başarı çizgisini sürekli yükseltmektedir. Eğitimli teknik elemanlar ile kalite hedefleri doğrultusunda müşterilerin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak temel politikalardandır.

Kalite Politikası

İş yerlerindeki havalandırmanın insan sağlığındaki yeri tartışılmaz. Özellikle meslek astımı gibi hastalıkların önlenmesi ve çalışanların sağlıklı ve konforlu ortamlarda çalışabilmeleri için havalandırma sistemlerine büyük görev düşmektedir. Bu da havalandırma sistemlerindeki kaliteyi ön plana çıkarmaktadır.

Nurtaç endüstriyel havalandırma sistemleri İzmir başta olmak üzere özellikle Ege bölgesi ve ulusal çapta kaliteli ürünleri ile bireysel ve kurumsal müşterilerine hizmet vermektedir. Şirketin kalite politikasının temel amacı, sektördeki rekabette kaliteli ürünleri ve hizmetleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak sektörün liderlerinden olmaktır. Şirket, bu amaç doğrultusunda eğitimli teknik elemanları ve gelişmiş teknolojisi ile kendini geliştirmeye devam etmektedir.