Eşarplar, kadınların her mevsimde kullandığı ister başlarında ister boyunlarında kullanabildikleri vazgeçilmez aksesuarlardan biridir. Eşarplar, genellikle farklı boyutlarda ve ölçilerde olmakla beraber markaların eşarp standı ile birlikte satışı yapılmaktadır.  Mağaza dekorasyonlarında orta stand olarak kullanılan eşarp stantları 3 kademeli stantlardır..üst bölümde askı çubuğu üzerine şal ve eşarp asılarak teşhir edilmekte olup alt 2 kademe de ise metal profil üzerine sarılarak veya askıda buralara asılmaktadır...Eşarp  Standı 1.Kalite Metal Profil den imal edilmiş olup yüzeyi elektrostatik toz fırın boyalıdır...Zemin bozuklukları için ayarlı pingoludur...Siparişe göre özel ölçülerde ve özel renklerde de ürünler üretilebilmektedir.

Eğer sizin de bir bijuteriniz, giyim mağazanız ya da süpermarketiniz var ve eşarp reyonu oluşturmak istiyorsanız eşarp standı müşterilerinize birden fazla seçenek sunabilirsiniz.

Eşarp standı evde de kullanabileceğiniz bir düzenleyicidir. Eşarp ve şallarınızı eşarp standında düzgün durmasını aynı zamanda gözünüzün önünde olmasını sağlar.  Alışveriş merkezlerinde mağazaların dışında eşarp standı açmak istiyorsanız, eşarp stantlarından oluşan bir kiosk açmayı tercih edebilirsiniz.