Kısa bir süre önce sakatlanan ve iyileşmesinin ardından çıktığı 7 maçı 8 golle taçlandıran ve en skorer isimlerden birisi olmayı başaran Falcao yükselen yıldızıyla dikkat çeken isimlerden birisi olmayı başarmıştır.  giriş adresi üzerinden oyuncunun başarısına dair yorumları takip edebilirsiniz.

Henüz 34 yaşında olan futbolcu milli takıma çağrılan isim oldu. Kolombiya Milli Takımı'nın teknik direktörü Carlos Querioz tarafından 34 kişilik listede yer verilen ve Şili'de oynayacak olan futbolcunın, Dünya Kupası elemelerinin kadrosunda yer alacağı da belirtildi.  yeni adresi ile ilgili araştırmalarını sürdüren kişilerin anında haberdar olabileceğini aktarmaktayız.

Kadroda Hangi İsimler Var?

 Victor Cantillo, Bernardo Espinosa, Sebastian Villa, Willian Tesillo ve Cristian Borja gibi pek çok ünlü ismin yer aldığı kadroda toplamda 34 futbolcu bulunmaktadır. Yerli ve yabancı takımları müsabakalarını takip edebileceğiniz güncel giriş bu heyecanlı karşılaşmalarda sizleri asla yalnız bırakmayacaktır. Süper Lig'de son 7 karşılaşmasında 8 golle tarafları heyecana sürüklemeyi başaran Kolombiyalı futbolcunun oynadığı diğer maçlardaki başarısı da bir hayli memnun etmiştir.

Oynadığı maçlardaki tek verimsiz sürecin ise sonradan dahil olduğu Yeni Malatyaspor maçı olduğunu belirtebiliriz. Toplamda 10 dakika sahada kaldığı bu karşılaşmada herhangi bir gol atmaması da dikkatlerden kaçmayan bir müsabaka olarak bahsedilebilir.

Bununla da kalmayan yeni gelişmeler içerisinde Falcao'nun dışında James Rodriquez ve Daniel Munoz'un da Atletico Nacional'dan örnek gösterilen ve tartışmaların odağında olan isimle olduğunu belirtebiliriz. Bu sürpriz gelişmelerin önümüzdeki dönemlerde ne gibi avantajlarının olacağı tartışma konusudur. Spor severlerin merakla beklediği müsabakalarda büyük bir heyecanın yaşanılacağını belirtebiliriz.