Okey İndir sitesi kullanarak gün içinde kolay bir şekilde çevrimiçi bağlanabilirsiniz. Evde, işte, otobüste bu zevke devam edebilirsiniz. Mobil cihazınızdan seçtiğiniz okey indir uygulamasını indirdikten sonra profiliniz için bir hesap açabilirsiniz. İsterseniz uygulamaya misafir kullanıcı olarak katılabilirsiniz. Hesap oluşturduğunuzda ise oyun boyunca kazandığınız puanlar biriktirilir ve sonraki oyunlarda dilediğinizce kullanabilirsiniz. Okey sabır gerektiren bir oyundur. Karşılaşma ihtimalleri hesaplanırken rakibinizin gelmesini beklersiniz. Sizin için bu süreyi kısalttık ve oyuna daha hızlı bir şekilde girebileceğiniz bu tasarımı size sunuyoruz. Bilgisayar, laptop, tablet ve telefonunuz ile uyumludur. İOS ve Android telefonlar için iki ayrı seçenek bulunur.

Okey Oyunu Nasıldır, Nasıl Öğrenilir?

Okey oyna oyunu ülkemizde çok fazla bilinen ve milli bir oyun halini alan çokça oynanan bir oyundur. Siz de okey oyna oyuncusu olmak istiyorsanız önce kuralları öğrenmeye başlamalısınız. Oyun çevrimiçi platformlarda oynamazsanız dört kişi beraber oynayabileceğiniz bir oyundur. Çevrimiçi platformlarda ise seçtiğiniz masaya oturarak oyunu başlatabilirsiniz. Bir takım oluşturmanız gerekmez. Her oyuncuya on dört adet taş verilir. Oyunu başlatacak olan oyuncuya ise on beş tane taş verilmelidir. Atılan taş diğer taraf tarafından oynanmadığı takdirde ortadan farklı bir taş seçmek zorundadır. Taşlar dört farklı renktedir. Oyunu başlatacak kişinin normalde zar atması gerekirken sitemizde bu otomatik olarak atanır ve oyuncular seçilen taşa göre bir sistem belirler.

Canlı Okey Oynamak İçin Neler Gerekir?

Canlı okey oyna gibi online oyun siteleri ve uygulamalar teknolojinin gelişmesiyle beraber daha çok gelişti. Siz de evinizin konforunda oyun keyfi yaşamak istiyorsanız uygulayacağınız birkaç adım var. Bunun için kendi arkadaşlarınızla ya da dünya üzerindeki o an uygulamayı kullanan sistem tarafından atanan bir kullanıcıyla oyunu oynayabilirsiniz. Herhangi seçeceğiniz bir sitesinden oynayabileceğiniz gibi sitemizden ücretsiz mobil tabanlı uygulamamıza ulaşabilirsiniz. Bahis sitelerinden oynarken sitenin güvenilir ve lisanslı olduğunuzdan emin olmalısınız. Kazandığınız paranızı bu sayede daha rahat bir yolla alabilirsiniz. Canlı okey oyna Uygulamayı üzerinden oynamak isterseniz ücretsiz olarak indirdikten sonra isim, soyad ve mail adresinizi girdiğinizde rastgele bir oyuna başlayabilirsiniz.