Kilo almak ve vermek oldukça zor işlemlerdir. Bunun yanında sağlıklı olarak kilo almak ve vermek gereklidir. Klinik, evinden çıkamayan yada yeteri kadar vakti olmayanlar için sağlıklı bir şekilde online diyet yöntemiyle kilo verilmesine destek oluyor.

Obeziteye Kesin Çözüm

Günümüz dünyasının belki de en büyük sıkıntısı olan obezite problemini evinizden çözüyorlar. Uzman diyetisyenler eşliğinde kilo verme desteği veriyorlar. Özellikle zaman ve mekan sıkıntısı yaşayan kişiler için sunulan bu hizmet ile sizlere kolaylık sağlıyorlar.

Hamileyken Zayıflayın

Çocuk emzirme dönemlerinde hemen hamilelik sonrası zayıflama işlemleri oldukça kritiktir. Bunun nedeni ise lohusa olan anneden kaynaklıdır. Diyetisyenler bu dönemde tam olarak nasıl kilo verilmesi gerektiği hakkında sizleri bilgilendiriyorlar.

Obezlerde Zayıflama

Hastalıklı olan kişilerde ve normalden fazla kiloya sahip olan kişilerde diyet işlemi uygulanırken dikkat ediliyor. Sizlerin vücut yağ oranınıza bakarak gerekli işlemlere başlıyorlar. Gerekli vücut hesaplamaları yapıldıktan sonra vücudunuza uygun olan diyet programlarını hazırlayarak en kısa süre içinde istediğiniz kiloya erişmeye destek oluyorlar.

Sporcularda Kilo Kontrolü

Spor yapan kişilerin beslenme şekilleri daha farklı olduğundan dolayı daha dikkatli hazırlanmış bir listeye ihtiyaç duyulur. Klinikte bulunan diyetisyen sporcunun yemek yeme alışkanlığı ve son zamanlarda kullandığı ilaçlara bakarak diyet listesi hazırlıyor. Bu sayede hem sağlıklı hem de kolay bir şekilde istenilen kiloya erişim sağlanıyor.